Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Esküvőt tervezetek, jön a...

Esküvőt tervezetek, jön a baba, de kiborult a bili (? )

Figyelt kérdés

Húgom és a párja már az esküvőjüket tervezgették (már elkezdték lefoglalni a dolgokat) amikor kiderültek a dolgok...

Kiderült pár hónapja, hogy a pasi nős. Kérleltem húgomat, hogy ne bízzon benne ezek után, de a pasi beetette, a szokásos válunk és nincs köztünk semmi dumával (azért nem tűnt föl előtte mert a pasi dolgozik (feleség vidéken) a húgom tanul és hétvégente ő is hazajár hozzánk) a pasi azt mondta ő is szüleihez megy haza.

De most a feleség, akitől "válik és nincs semmi" terhes...

A probléma az, hogy húgom is...

Ilyenkor mit lehet tenni? Húgi úgy tervezte, hogy az utolsó vizsgaidőszakot megcsinálja a babával, lediplomázik és közben rendeződik a válás is és összeházasodnak:(((

A baba már a nagy megbocsátás után jött össze.

2013. jan. 7. 21:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Ő Budapestre jár suliba. Elvileg (ha nem lesz baj) be tudja fejezni a sulit még a szülés előtt. Remélem nem lesz baja a sok idegességtől. Ha tudnék most is mennék hozzá, de nincs már járat.

A pasi Magyar származású normálisnak tűnt...

Ő erőltette a babát, mert ő annyira szeretne. Miután kiderült, hogy felesége van, azt mondta azért romlott meg a házasságuk, mert a feleségének nem lehet és már jó ideje nem is próbálkoznak. Most lesz neki, kettő is, csak kérdés melyiknek lesz az apja, szerintem egyiknek sem:(

2013. jan. 7. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha valóban igaz, hogy azért romlott meg a házasságuk, mert nem lehetett baba, akkor nagy valószínűséggel most helyre fogják majd hozni, ami elromlott. Hogy mekkora sikerrel, az más kérdés, de a húgodnak szerintem nem sok esélye van arra, hogy a babát a pasival közösen nevelje fel. Sajnálom, hogy nem tudlak vigasztalni!
2013. jan. 7. 22:12
 13/18 A kérdező kommentje:

Őszintén nem is javasolnám neki, hogy küzdjön ezért a hazug szemétért, de ez már sehogy sem lesz happy end.

Ha mellette is akarna maradni, mindig attól kellene tartania, hogy mikor megy vissza a feleségéhez.

Sikerült a mocsoknak két nő és gyerek életét tönkretennie...

2013. jan. 7. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Milyen undorito fereg az ilyen ember! Legyel nagyon eros tamogasd a testvered! Szerintem ezek utan nem kene foglalkoznia vele mert ha elvalik is es a testveredet elveszi ot is otthagyhatja kesobb is ahogy az elso feleseget is megcsalta, ez a rossz hazassag egy kamu ! Ha ugy lett volna mar az elejen elmondta volna hogy milyen szituacioban van, ismerek ilyen pasit akinek mas orszagba 2 gyereke van 2 masik notol, itt meg baratnoje aki ezt egy ket ev utan tudta meg! Undoritoo , nagyon sajnalom a testvered tamogasd es ne hagy hogy rossz dontest hozzon
2013. jan. 7. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy mit akar a pasi, én se tudom. De, hogy válni nem akar, az is biztos. Ha valóban válnának, nem lenne terhes a nő, és a húgod már rég tudott volna a nejéről. Tenni nagyon nem lehet semmit.
2013. jan. 7. 23:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A feleség legalább tud a húgodról? Ha nem, én megmondanám neki, hadd tudja meg a szerencsétlen hogy őt is jól átcseszte a kedvesférje...
2013. jan. 7. 23:45
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen, ha mindenben igazat is mondott a pasi, akkor is furcsa, hogy nem mesélt erről korábban, mégis:

Én mindenképpen megkeresném a feleségét, és beszélnék vele. Ő biztosan igazat fog mondani arról, hogy terveztek-e válni, és hogy lehet-e ettől a pasitól a gyereke. Sok mindenre fény derülne.

2013. jan. 8. 01:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mit tenni, legfeljebb a húgod tanul a saját hibájából.
2013. jan. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!