A barátnőm (19) terhes lett, nekem (16) pedig fogalmam sincs mihez kezdjek? Megakarja tartani
Újév előtt beszökött egy kis baleset, és a teszt pozitiv lett... Nemtudom mihez kezdjek, teljesen kiborultam. Próbáltam vele beszélni, de Ő megakarja tartani... Még mindketten sulizunk, hogy tarthatnánk el? Mit csináljak?
A szülei is a megtartás mellett voksoltak, az én szüleim szinte megakarnak ölni.
Öngyilkosságon is elgondolkodtam már......
Ja, mert neked aztán nem mindegy, hogy másnak van-e gyereke, ugye? Csak mert neked nem jön össze, ne mást okolj.
Én sem értek egyet az ilyen terhességekkel, amik nyilvánvaló miért jönnek létre, de ez még a meddők problémáját nem oldja meg.
Ja meg jön mellé a GYES.
Na add össze mennyi plusz pénz ez havonta.
Baromi gyakori, hogy valaki azért szül, hogy több támogatást kapjon az államtól.
Ruhákat úgyis kap mástól a gyerek, kiságy, babakocsi meg ezek szintén lesznek valahonnan, anyatejen elvan 6 hónapig, utána meg oly mindegy hogy egy éhes szájjal több, vagy kevesebb.
Mire pedig ténylegesen sokba kerülni az ovi meg a suli, addigra a csaj lelép a gyerekkel.
Épp most ecseteltem miért nem kerül többe.
Mindenki ezekkel a költségekkel jön, csak tudnám mirefel. Nálunk is van kisgyerek, de semmi extra kiadást, ami olyan húde nagy valami lenne nem észlelek.
A gyerek alapból hátrányos helyzetből indul, mert az apja gyerek. Gyakorlatilag csonka család.
Na most az én apám ezért szíjat hasított volna a hátamból :)
Aki gyerekcentrikus, az nem csinál szándékosan hátrányos helyzetűt a saját unokájából, mert tudja,hogy mit jelent családban nevelkedni.
Nem kell elmennie dolgozni és nem is kell mindent megadnia a gyereknek.
Tudjátok, nem hinném, hogy ő a felelős. 16 éves, egy gyerek. Ráadásul védekezett és nem akarja a gyereket.
Nem is tudom jogilag felelősségre vonható-e ilyen ügyben, mert még nincs 18 éves. Hogy vállalhatna apaságot?
Akkor nevelje és finanszírozza az, aki vállalta.
Hát, már nem azért, de mit vártok tőle? Hogy örömkönnyeket hullajtson? Teljesen a korának megfelelően viselkedik.
Aki nem így tesz, az a 19 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!