Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok, és miért csinálj...

Beteg vagyok, és miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Anyukámat hívtam tegnap h küldjön pénzt számlára gyógyszere,és ma egész nap vártam rá,és azzal szórakozik h menjek le hévízre hozzá és ő megnézzi engem..hiszen orvosnál is voltam,felírt gyógyszert,5napja fáj a fejem..ez normális anyukám?
2009. aug. 27. 17:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok...csak egy 10 est adott és ez már elment 2hét alatt..kaja,jegy miatt.hát most picit jobb vagyok,most megyek anyámhoz le,van még pár fillérem abból le tudok utazni,és add pénzt meg haza kell segítenem tesómnak 2gyerekel holnap reggelre..:(
2009. aug. 28. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
21éves vagy és nem tudsz egy épkézláb mondatot leírni???Szerintem te még a nyolc általánost sem végezted el.
2009. aug. 28. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Jézusom, én azt hittem, hogy egy 13 éves kamaszlány vagy... ha 21 éves vagy, akkor találd fel magad! kérj kölcsön a barétaidtól, kellemetlen, de belefér, ha vissza is adod nekik. miért nem mentél el dolgozni a nyáron? ennyire nem lehetsz élhetetlen, hol élsz, te burokban?
2009. aug. 28. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem akarlak bántani, de én 19 évesen már elköltöztem otthonról és dolgoztam a főiskola mellett. És képzeld, le is tudtam diplomázni és nem tartott el senki. Nem is lett volna pofám, hogy a szüleimen élősködjek. Nem értelek. 21 évesen azt várod, hogy anyukád majd ott ül az ágyadnál és ápolgat egy fejfájással? Mert még ha egy kislány lennél akkor oké, beteg vagy és szükséged van az anyukádra. Na de 21 évesen?
2009. aug. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!