Beteg vagyok, és miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Anyukámat hívtam tegnap h küldjön pénzt számlára gyógyszere,és ma egész nap vártam rá,és azzal szórakozik h menjek le hévízre hozzá és ő megnézzi engem..hiszen orvosnál is voltam,felírt gyógyszert,5napja fáj a fejem..ez normális anyukám?2009. aug. 27. 17:00
1/14 anonim válasza:
Igen normális. És te normálisnak érzed magad? Ha már külön életet élsz, nem lenne elvárható hogy magadnak vedd meg a gyógyszered?!
2/14 anonim válasza:
az enyém is ilyen..amíg nem "haldoklom" addig nem veszi észre magát..suliból se szoktam hiányozni.
3/14 A kérdező kommentje:
én nem élek külön életet,csak ott is van nyaralóházunk...és általában ott van állandóan..még nem dolgozok..iskolába járok..
2009. aug. 27. 17:07
4/14 A kérdező kommentje:
meg fájásom is súlyos így nem merek egyedül utazni se ..
2009. aug. 27. 17:08
5/14 anonim válasza:
Mástól nem tudsz kölcsönkérni pénzt? barátnőd, annak szülei, rokon, nagyszülők... nem hiszem, hogy senki ne tudna segíteni. addig is kérj kölcsön egy fejfájáscsillapítót, akár a szomszédtól, én is kértem már tőlük egyszer.
6/14 anonim válasza:
Szegénykém nagyon ,sajnálatos hogy,anyukád ilyen veled.Pedig egy igazi jóra való anyának mindig a gyereke az első bár mi gondja van a szülő az szülő marad és ahóz méltóan kellene neki viselkednie .Ha gyógyszerre sincs pénzed akkor ahogyan várná el hogy te utazz el hozzá? a fej fájásoddal . Próbálj meg egy CT vizsgálatot kérni vagy Neurológus -hoz fódúlni .
7/14 anonim válasza:
Nem értem. Egyedül vagy otthon, míg az anyukád nyaral? Kajára azért csak van pénzed, egy fejfájáscsillapító meg nem olyan drága!
8/14 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy anyukád hogy gondolja, hogy te mjad leutazol hozzá, amikor nincs pénzed???
9/14 anonim válasza:
Basszus, ha egyedül is élne, és olyan rosszul van, h nem tud elmenni egyedül, egy anyának akkor is ott a helye! Hány éves vagy?
10/14 anonim válasza:
Azért ennek valószínűleg voltak előzményei is, amikről itt nem írsz. Nyilván az anyukád nem ok nélkül feltételezi azt, hogy valami hazugsággal akarsz pénzt kicsikarni belőle. Nyilván volt már ilyen. Az nem lehet, hogy hagyott otthon neked pénzt csak te pillanatok alatt elköltötted és most azért nincsen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!