Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jogai vannak az apának?

Milyen jogai vannak az apának?

Figyelt kérdés

Nem voltunk házasok,csak egy háztartásban éltünk 1,5évig. Most szétköltöztünk.Van apasági nyilatkozat. A kislány még nincs 2 éves.

Elviheti az apja éjszakára is ha én nem akarom?

Nem aludt még máshol este,csak itthon.Nem akarnám megzavarni az ő kis életét.

Még nem jelentkeztünk ki a közös háztartásból.

2013. jan. 7. 14:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Igen, talán ez a legvalószínűbb. Elvégre elrabolta a gyereket az apjától.
2013. jan. 8. 20:03
 62/64 A kérdező kommentje:

Úgy látom elég népszerű lett a kérdésem..viszont már kezdünk elkanyarodni a témától.

nem tiltom el az apjától, de még ne aludjon vele.ha a gyerekéről van szó ne legyen lusta,nem fogok csak azért még én is utazgatni, mert nem akar annyit metrózni:S

ha akarja,vigye el,de tartsa magát az időpontokhoz.egyébként a legtöbb helyen azt olvastam, hogy 3éves kora előtt nem tanácsos éjszakára, és nem is viheti el ha én nem akarom

2013. jan. 8. 21:46
 63/64 anonim ***** válasza:

Igen ha neked ítélik de ez nálatok még nem történt meg, ha ma este megjelenik és elviszi teljesen jogosan, még rendőrt is hívhatsz rá akkor sem lesz igazad.

Szóval irány a bíróság.

2013. jan. 8. 21:49
 64/64 anonim ***** válasza:

amíg nincs papír akár "el is rabolhatja"

szal ha nem hozza vissza "időre" akkor sem lehet semmi baja se neki se a gyereknek -- bárhogy hadakozol ellene

és hidd el ma már nem feltétlen ítélik az anyának a gyereket csak mert 2 éves ....

most éppen te "rabolod" el az apjától a gyereket

2013. jan. 9. 14:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!