Milyen jogai vannak az apának?
Nem voltunk házasok,csak egy háztartásban éltünk 1,5évig. Most szétköltöztünk.Van apasági nyilatkozat. A kislány még nincs 2 éves.
Elviheti az apja éjszakára is ha én nem akarom?
Nem aludt még máshol este,csak itthon.Nem akarnám megzavarni az ő kis életét.
Még nem jelentkeztünk ki a közös háztartásból.
50
Még csak elvált se vagyok, megkeseredett meg végképp. Ne magadból indulj ki.:DD
49
Egy apának eszébe nincs elvinni egy éjszakára a 2 éves gyereket. Eszébe sincs, mert pontosan tudja, hogy az ilyen picik még mennyire a napi kis rituáléikhez ragaszkodnak, és az anyához, főleg este elalvásnál..
Eszébe nem jut. Max. annak aki most akarja a másik nőnek megmutatni ki a "Jani"..
Csak nem értem őket. Ha ennyire okosak akkor miért van olyan exük akire nem lehet rábízni a gyereket? :)
Ez a gyerek sérül pedig olyan ócska duma. Az apjáról van szó, nem egy szomszéd pedofilról. Pont akkor sérül, ha majd 10 év múlva nem tud az apjával mit beszélni, nem lesz semmiféle gyerek-szülő kapcsolatuk, mert addig kéthetente egyszer látta.
Na akkor jó, mert én sem vagyok sem megkeseredett, sem elvált.
Férjnél vagyok, 2 és fél éves gyerekkel. A férjem is meg tudja etetni, fürdetni, lefektetni a gyereket. Akkor is ha én nem vagyok itthon. Ha elválnánk, akkor sem lenne vasárnapi apuka, legalábbis nagyon remélem, hogy nem elégedne meg ennyivel.
55
Nem tudhatjuk milyen apukáról van szó a kérdésben. Én abból indulok ki, hogy aki nem akar a gyerekével lenni, az nem akarja napokra elvinni. Mert annak nincs sok értelme :)
"mert én is simán odaadnám egy esetleges válás után a gyerekeimet az apjuknak, napokra is."
De nem egy két éves gyereket, aki még szinte egy az anyjával, hanem egy nagyobbacska gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!