Hogy kezelnétek, ha a barátotoknak/barátnőtöknek előttetek több egyéjszakás kalandja volt?
2 hónapja vagyunk együtt, még óvatos vagyok, hisz nem akarom magam újra megégetni, lehet ebből adódik az óvatosságom. Nemrég derült ki egy közös ismerősünktől, hogy a barátomnak több ilyen rövid légyottja volt több buliban, amit meg sem mondanék róla. Rendes, normális, tisztel, lesi minden kívánságomat. Amikor említettem ezt neki, mondta hogy ezt nem a barátnőjével akarja megbeszélni és nem mond semmit.
Tudom hogy semmi közöm múltjához, de nekem vannak alapelveim, amit betartok és olyan férfit választok magam mellé, akinek hasonlóak az elvei: ez nagyjából az, hogy szeretkezni csakis érzelemmel lehet.
Hogyan kezeljem ezt? 23L
Azért mert mikor egyedül volt voltak alkalmi kapcsolatai miért lenne rossz ember?
Én nő vagyok,ráadásul az a szendeszűz kinézetű,mama kedvence típus..mégis volt pár egyéjszakás kalandom,nem érzem magam kevesebbnek,sem többnek tőle...Nem reklámozom,nem is tagadom le,de pl. a férjemmel tuti nem szívesen beszélnék róla.Mert miért is kellene?tisztában van vele,hogy nem ő az első férfi az életemben,már csak azért is,mert egymással sem éppen hosszútávra terveztünk,de nem faggatjuk egymást,semmi értelme,az a múlt.A jelen meg az,hogy boldog családban élünk.
Kicsi off: annyira vicces,ahogy itt néhányan fejtegetitek,hogy a férfiak így vannak kódolva meg stb...ez baromság,vannak emberek,akiknek belefér,vannak,akiknek nem...ennyi a nagy titok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!