Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezelnétek, ha a barátoto...

Hogy kezelnétek, ha a barátotoknak/barátnőtöknek előttetek több egyéjszakás kalandja volt?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt, még óvatos vagyok, hisz nem akarom magam újra megégetni, lehet ebből adódik az óvatosságom. Nemrég derült ki egy közös ismerősünktől, hogy a barátomnak több ilyen rövid légyottja volt több buliban, amit meg sem mondanék róla. Rendes, normális, tisztel, lesi minden kívánságomat. Amikor említettem ezt neki, mondta hogy ezt nem a barátnőjével akarja megbeszélni és nem mond semmit.

Tudom hogy semmi közöm múltjához, de nekem vannak alapelveim, amit betartok és olyan férfit választok magam mellé, akinek hasonlóak az elvei: ez nagyjából az, hogy szeretkezni csakis érzelemmel lehet.

Hogyan kezeljem ezt? 23L

2013. jan. 7. 08:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
77%
Az én páromnak is sok egy éjszakás kalandja volt, de szerintem ezen nincs mit feldolgozni. Örülök, hogy sikere volt a nőknél, ez is mutatja, hogy tényleg dögös, nem csak azért látom annak mert teljesen szerelmes vagyok :) Amúgy majdnem 2 éve vagyunk együtt, és maximálisan megbízom benne, az ahogy néz, hogy nap mint nap kijelenti én vagyok a legszebb a világon (haha, jó lenne :)) és, hogy minden nap elmondja mennyire szeret... Emellett kit érdekelnek az eddigi vakvágányai? Én nem ez alapján ítélem meg! Mérlegelj, hogy neked az számít-e mit csinált a múltban, vagy mit fog tenni a jövőben? Én se vagyok tökéletes, tőle se várom el ezt :)
2013. jan. 7. 10:39
 22/31 anonim ***** válasza:
Ja és én is azt tartom a legfurcsábbnak, hogy nem beszéli ezt meg veled. Én már az első héten megtudtam tőle magától, hiszen nem szégyelli. Sőt első randin vicces szexuális anekdotákkal szórakoztattuk egymást :)
2013. jan. 7. 10:41
 23/31 anonim ***** válasza:
68%
"első randin vicces szexuális anekdotákkal szórakoztattuk egymást :)" Az nem lehetett semmi! :-))) Jól egymásra találtatok! :-D
2013. jan. 7. 10:45
 24/31 anonim ***** válasza:

sonáj1 !

Ez k@rva jó volt,köszi :D

2013. jan. 7. 10:49
 25/31 anonim ***** válasza:
85%
Én nőként mondom, hogy ez teljesen lényegtelen. Nekem volt olyan életszakaszom, amikor nem érdekeltek az érzelmek, belefáradtam az "Igazi" keresgélésébe, élveztem a munkám, mellette tanultam, és csak alkalmi kapcsoaltom volt, és ez akkor nekem tökéletesen megfelelt, elég is volt. Most egy stabil, szeretettel teli kapcsolatban élek, évek óta, és megtaláltam azt, akit annak idején kerestem. Nem lettem amiatt a pár év miatt sem kiégett ember, sem erkölcstelen feleség vagy anya. Szerintem ő is máshogy áll a ti kapcsolatotokhoz, mint a korábbi légyottjaihoz. Attól, hogy volt ilyen életszakasza, még nem lesz kevésbé értékes, vagy rossz ember. Jobb így, mint átverve másokat stabil kapcsolat mellett megcsalni a társad másokkal. Voltak barátnői, naés? Nem hiszem, hogy ezen ennyire ki kell akadni. Az a múlt, te pedig a jelen vagy. Kár feszegetni.
2013. jan. 7. 11:29
 26/31 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez lényegtelen, hogy hány 1 éjszakás kalandjai voltak, nekem is voltak, páromnak is és mégis BOLDOGOK, HŰSÉGESEK vagyunk egymáshoz.

Volt egy olyan időszakom amikor nem érdekelt semmi, tettem magasról mindenre, de ennyi, van egy csodálatos párom és pont!

Ami múlt az múlt, nem kell bolygatni, meg mi értelme lenne? SEMMI! Mondom ezt nőként!

2013. jan. 7. 13:15
 27/31 anonim ***** válasza:

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a múltbéli dolgokat jobb tisztázni. Én tisztában vagyok azzal, hogy a páromnak előttem kik voltak a barátnői, miért lett vége, hány egyéjszakás kalandja volt stb. és ő szintén ismeri az én múltamat. Szerintem ahhoz, hogy egy kapcsolatban tiszta lappal tudjon indulni egy pár, ahhoz szükséges megbeszélni pár dolgot. Például nem esne jól, ha kiderülne, hogy a csaj akivel hébe-hóba beszélget és jópofizik előtte az exe volt, vagy a szeretője, és mindezt mondjuk fél év után tudom meg.

Az, hogy a párod nem akar beszélni veled a kalandjairól, valószínűleg azért, mert nem büszke rá. Az én páromnak is akad egy-egy olyan sztorija, amit rajtam kívül senkinek nem mesélt el, mert szégyenli. Egyébként ne a múltja alapján ítéld meg a párod, ugyanis az én párom sem számított egy "minta férfinek" előttem, és én sem gondoltam volna róla sok dolgot, de mióta velem van, nagyon is sokat változott a hozzáállása a dolgokhoz, az élethez.

2013. jan. 7. 13:45
 28/31 anonim ***** válasza:

ha nagyon jó a viszonyotok, akkor meg tudjátok ezt bezsélni, de csak akkor, ha nem hánytorgatod fel neki, nem sértődsz meg. lehet, hogy még korai erről beszélni,

a múlt meg a múlt, hiszen akkor még nem ismert téged, élte az életét te is a tiedet.

szex csak érzelmekkel - a férfiaknál ez nem feltétlenül működik így, szerintem.

2013. jan. 7. 14:49
 29/31 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mérlegelned kell, hogy a jelenlegi kapcsolatodat tartod a fontosabbnak, értékesebbnek, vagy az alapelveidet, melyikre szeretnék alapozni a jövődet, melyik ér annyit, hogy a másikat feláldozd érte? Mi itt nem mondhatjuk meg, melyik mellett kellene, hogy dönts, ezt csak te tudhatod.

Ennél több tanácsot csak akkor tudnék adni, ha már lettem volna hasonló helyzetben, de nem voltam. Nem sokkal 30 éves korom előtt léptünk át a férjemmel a haveri, baráti kapcsolatból a párkapcsolatba, mindkettőnknek volt előtte egy-két alkalmi kapcsolata és mivel már egy ideje ismertük egymást, tudtunk is a másik ilyen jellegű dolgairól, meg egyebekről is. Elfogadtuk, szeretjük és tiszteljük egymást így is, a múltbéli hibákkal, tévedésekkel, kilengésekkel együtt.

2013. jan. 7. 14:49
 30/31 anonim ***** válasza:

Nekem számít az ilyesmi, pont ezért van olyan párom, aki nem feküdt össze előttem fűvel fával csak komoly kapcsolatban. Egy férfinél sem hátrány, ha nemcsak a farka vezérli... Viszont, ha az elején nem beszéltétek ezt meg véleményem szerint egy már éppen jól működő kapcsolatot emiatt felrúgni luxus lenne...

26/N

2013. jan. 7. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!