Hogy kezelnétek, ha a barátotoknak/barátnőtöknek előttetek több egyéjszakás kalandja volt?
2 hónapja vagyunk együtt, még óvatos vagyok, hisz nem akarom magam újra megégetni, lehet ebből adódik az óvatosságom. Nemrég derült ki egy közös ismerősünktől, hogy a barátomnak több ilyen rövid légyottja volt több buliban, amit meg sem mondanék róla. Rendes, normális, tisztel, lesi minden kívánságomat. Amikor említettem ezt neki, mondta hogy ezt nem a barátnőjével akarja megbeszélni és nem mond semmit.
Tudom hogy semmi közöm múltjához, de nekem vannak alapelveim, amit betartok és olyan férfit választok magam mellé, akinek hasonlóak az elvei: ez nagyjából az, hogy szeretkezni csakis érzelemmel lehet.
Hogyan kezeljem ezt? 23L
Nekem is inkébb az a fura, hogy nem vállalja előtted nyíltan.
Amikor férjhez mentme, pontosan tudtam, hogy a páromnak 13 nővel volt dolga előttem, ebből 3 hosszú, (2-4 éves) kapcsolat volt, 3 egyéjszakás, a többi pár hónapos futó kapcsolat.
Mivel ő már leszámolt ezzel, és azóta csak én létezem a számára (ezt ő mondta, hogy bőven kiélte magát korábban), így engem sem izgat a kérdés. 11 éve vagyunk együtt.
Ez annyira szánalmas meg gyerekes mikor valaki erre a kérdésre azt a választ adja, h "Semmi közöd hozzá".
Mintha nem lejövős lenne, h egy büdös qurva volt, ha ez a válasza, akkor inkább már mondaná meg, h figyelj a falu qurvája voltam, ennyi...
Amúgy nem állok szóba retkekkel, akiket mindenki húzogatott.
Max 5 partner.
Maximálisan egyet értek azzal, aki azt írta, ismerni kel a múltját, mert akkor van jövő. Így van, az egyéni és a családi múltját is.
off: Mi ez a veszett lepontozás itt a családiban?
"megválogatom hogy kit viszek az ágyba. Minimum olyat, akibe szerelmes vagyok. "
Ezt jól teszed, és becsülendő dolog. De, mint írtad is, a pasik másképp működnek.
Az az érzésem, nem szereted a párodat, és teljesen jogtalanul vagy megsértve azon, hogy előtted ő jól érezte magát másokkal.
Egyáltalán nem tartom szép dolognak azon rágni a partnerem fülét, hogy kit hogy dugott meg előttem. Nem is érdekelt soha. Tudd meg, vannak, és lesznek titkaik a pároknak egymás előtt, neked is előtte. Ettől kerek, tartsuk tiszteletben a magánszférát.
Tőle becsületes, rendes dolog, hogy ő nem kívánja kibeszélni az előtted lévő csajokat veled. Téged sem fog, ha véget ér a kapcsolatotok.
Neked az fontos, hogy érzelmileg legyen elkötelezett, azt pedig megkaptad! Nem egyéjszakás kapcsolat vagy a számára, de ez neked mégsem elég?
Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, nem fog sokáig tartani a szerelem, sajnos.
Mi 1,5 éve vagyunk együtt, de soha nem beszélt az előzményekről. Azt elpottyantotta, hogy elég sok egyéjszakása volt, bővebben viszont nem akart erről beszélni. A képekből, korábbi viselkedéséből látszik, hogy csajozós volt. Komoly kapcsolata a viselkedése alapján nem volt, nem "nevelte" meg előttem senki, vagy annak a valakinek nagyon nem sikerült. Összeköltözéskor derült ki, hogy olyan hozzáállása van a párkapcsolathoz, mint egy anyupicifia 14 évesnek vagy rosszabb, addig találkozgattunk, forgatókönyv szerinti randik, de azóta...
Szóval nekem ez ahhoz képest, hogy az exeimmel mindig megbeszéltük és ő is viszonylag sokat tud rólam - amikor még nem jártunk én meséltem neki - furcsa és valami hiányzik, nem a részleteket szeretném tudni, csak egyes dolgokkal jobb tisztában lenni. Azt nem akarja elmondani, hogy sok volt, azt, hogy nem és nincs tapasztalata, hogy nem volt komoly barátnője, vagy épp azt hogy volt, csak valami miatt nem szeretné, ha tudnám...
Szerintem nincs abban rossz, ha tudni akarod, hány nővel volt eddig, milyen kapcsolatai voltak. Én is tudom ezt a barátomról, már az első hetekben megbeszéltük az ilyen dolgokat. Az én barátomnak két egyéjszakás kalandja volt, de én nem ítélem el érte, pedig magamról soha nem tudnám elképzelni, hogy "csak úgy" ágyba bújjak egy férfival.
Az a helyzet, hogy és a férfiak másképp vannak "programozva" biológiailag. A nőknek sokkal fontosabb az érzelem egy nemi kapcsolat kialakításához, a férfiak viszont nagyobb örömet találnak magában az aktusban. (Persze a nőnek is ugyanilyen nagy öröm, ha éppen szerelmes az adott férfiba, de rövid kalandoknál általában nem.) Gondolj csak arra, hogy a férfiaknak időnként mindenképpen "ki kell ereszteni a cuccot", a nők viszont - biológiailag - bármeddig kibírják maszturbálás nélkül.
Szerintem a magad helyzetét nehezíted, ha ugyanolyan "alapelveket" vársz egy férfitól, mint magadtól. Nem az a fontos, ami most van? Ha veled marad, ha veled boldog, akkor soha többet nem lesz egyéjszakás kalandja. A szerelmes szexet a férfiak is jobban szeretik, mint a szerelem nélkülit. Ha most jó minden, akkor nem mindegy, hogy a múltban volt pár kalandja?
Talán attól is tartasz, hogy az ilyen férfiak kevésbé megbízhatóak, könnyebben elcsábulnak. Szerintem ez nem így van, attól, hogy szingliként bevállalnak pár kalandot, a párkapcsolatban lehetnek ugyanolyan hűségesek.
23/L
" Ez annyira szánalmas meg gyerekes mikor valaki erre a kérdésre azt a választ adja, h "Semmi közöd hozzá".
Mintha nem lejövős lenne, h egy büdös qurva volt, ha ez a válasza, akkor inkább már mondaná meg, h figyelj a falu qurvája voltam, ennyi...
Amúgy nem állok szóba retkekkel, akiket mindenki húzogatott.
Max 5 partner."
Te figyelj, hol élsz, ember????
1953-ban????
Csak mert valakinek több partnere volt, mint neked, az nem jelenti azt, hogy egy olcsó ku*va.
Ku*va az, aki az út szélén áll, és pénzért dug.
Te meg irigy vagy, és biztos ronda, mert nem kufircol veled senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!