Nem undorító, ha egy szülő feltételhez köti a szeretetét?
"Én ennyit mondanék a faterodnak:
"Haggyál már, lesz.arlak ba.zmeg ha nem tetszik ne nézz ide f.aszkalap. Értetted te kutya?""
És a szüleid nem vernek ezért szájba? Mert én szájba vernélek.
Attól, hogy valakinek a szülei ilyen viselkedésűek, még nem muszály lealacsonyodni eddig a szintig.
Kérdező, én majd arra leszek kíváncsi, hogy a drága szüleid mit fognak csinálni, amikor te boldog életet fogsz élni, ők öregek lesznek, és a drága agyonajnározott nővéred meg majd tojik a fejükre.
Mert bizony ez lesz, rengeteg ilyen esetet ismerek, és szinte kivétel nélkül mindíg ez lett a vége.
Ilyenkor majd a szüleid rájönnek, hogy fatális hiba volt "elkergetni" maguk mellől a másik gyereküket, a nagyobbikat meg agyonajnározni. De ekkor már késő lesz.
Próbáld meg azt, hogy egyszerűen közömbösíted magad a sértegetések alól. Tudom, nem lesz egyszerű, de hatékony. Találd meg a boldogságot!! Remélem sikerül:)
Ha viszont próbálsz a szüleidnek megfelelni, akkor még jobban nem fogják ezt abbahagyni.
Én csak egyet tudok mondani!
Tanulj kislány,tanulj,amennyire csak tudsz,hogy aztán
legyen egy normális,jól fizető munkahelyed,hogy el tud tartani magadat,és minél előbb leléphess!
Azt írod 176 cm vagy és 73 kg. Lehet, hogy egy picit sok, de azért nem vagy olyan kövér.
A nővéredet az 55 kg-jával pedig nem mondanám karcsúnak, ő már inkább a sovány kategóriába tartozik.
Én vagyok l75 cm és 59 kg, de mindenki azt mondja, hogy nagyon sovány vagyok.
Nem lehet két testvér egyforma.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy nővéred hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz. Tetszik neki, hogy ő a mintakép, vagy pedig megpróbál neked segíteni?
30 as vagyok.
31#
De, igen szájba vernének, csak ők velem nem így beszélnek, így megadom nekik a tiszteletet.
Viszont, ha ez így van, tényleg, ahogy a kérdező leírta, akkor igen, így beszélnék velük, és nem érdekelne, hogy szájba ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!