Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem undorító, ha egy szülő...

Nem undorító, ha egy szülő feltételhez köti a szeretetét?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 23:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"Én ennyit mondanék a faterodnak:

"Haggyál már, lesz.arlak ba.zmeg ha nem tetszik ne nézz ide f.aszkalap. Értetted te kutya?""

És a szüleid nem vernek ezért szájba? Mert én szájba vernélek.

Attól, hogy valakinek a szülei ilyen viselkedésűek, még nem muszály lealacsonyodni eddig a szintig.

Kérdező, én majd arra leszek kíváncsi, hogy a drága szüleid mit fognak csinálni, amikor te boldog életet fogsz élni, ők öregek lesznek, és a drága agyonajnározott nővéred meg majd tojik a fejükre.

Mert bizony ez lesz, rengeteg ilyen esetet ismerek, és szinte kivétel nélkül mindíg ez lett a vége.

Ilyenkor majd a szüleid rájönnek, hogy fatális hiba volt "elkergetni" maguk mellől a másik gyereküket, a nagyobbikat meg agyonajnározni. De ekkor már késő lesz.

Próbáld meg azt, hogy egyszerűen közömbösíted magad a sértegetések alól. Tudom, nem lesz egyszerű, de hatékony. Találd meg a boldogságot!! Remélem sikerül:)

Ha viszont próbálsz a szüleidnek megfelelni, akkor még jobban nem fogják ezt abbahagyni.

2013. jan. 21. 20:40
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egyet tudok mondani!

Tanulj kislány,tanulj,amennyire csak tudsz,hogy aztán

legyen egy normális,jól fizető munkahelyed,hogy el tud tartani magadat,és minél előbb leléphess!

2013. jan. 21. 21:11
 33/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is tanulj, akkor normálus munkahely, sok pénz, és akkor majd te fogsz tudni beszólni nekik. És az önbizalmadat úgy tudod erősíteni, hogy magadnak felelsz meg, nem a szüleidnek. Tűzz ki magadnak célokat, de olyanokat, amik neked fontosak. Mi a kedvenc tantárgyad? Javíts belőle egy jegyet! Mit szeretsz szabadidődben csinálni? Csináld, tanuld komolyan! Járj el valami szakkörre, ami érdekel. Pl a suliban vagy a művházban biztos van valami. Ott hasonló érdeklődésű emberek vannak, könnyebb barátokat szerezni. Amúgy nem vészesen vagy kövér, ha picit sportolsz, szebb lehetsz, mint a nővéred. Ne olyan piszkafa akarj lenni, mint ő, ha úgy jobban érzed magad, legyél izmos, sportos! Sok sikert!
2013. jan. 21. 22:17
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod 176 cm vagy és 73 kg. Lehet, hogy egy picit sok, de azért nem vagy olyan kövér.

A nővéredet az 55 kg-jával pedig nem mondanám karcsúnak, ő már inkább a sovány kategóriába tartozik.

Én vagyok l75 cm és 59 kg, de mindenki azt mondja, hogy nagyon sovány vagyok.

Nem lehet két testvér egyforma.

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy nővéred hogyan viszonyul ezekhez a dolgokhoz. Tetszik neki, hogy ő a mintakép, vagy pedig megpróbál neked segíteni?

2013. jan. 22. 00:18
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyik családi barátéknál volt ilyen. A nővért le se szarták, nem foglalkozott vele senki, mert dagadt volt, a kicsi meg csinos és szép meg minden. Aztán a nővér szépen lefogyott, a "kicsi" sokkal jobban elhízott, mint a nővére valaha volt, meg a családi balhénál ő köpte először szemen az anyjáékat, annyira csak az érdekelte, hogy ő minél több pénzt húzzon ki belőlük. A nagy meg már úgy van vele, hogy az ő seggét ezek után ne nyalják a szülei.
2013. jan. 22. 03:43
 36/37 anonim ***** válasza:

30 as vagyok.

31#

De, igen szájba vernének, csak ők velem nem így beszélnek, így megadom nekik a tiszteletet.

Viszont, ha ez így van, tényleg, ahogy a kérdező leírta, akkor igen, így beszélnék velük, és nem érdekelne, hogy szájba ver.

2013. jan. 22. 18:57
 37/37 anonim ***** válasza:
De nagyon! Az ilyen szülők megérdemelnék azt, hogy mikor öregek lesznek akkor magányosak lesznek, a gyerekük szóba se áll velük még anyák napján se látogatják meg őket.
2013. júl. 19. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!