Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hiszi el h boldogtalan...

Nem hiszi el h boldogtalan vagyok?

Figyelt kérdés
Hiába mondom neki,azt hiszi csak viccelek. Néha magam sem tudom mit érzek már. Rossz ez ìgy nagyon.
2013. jan. 6. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válaszom: nem tudom.

Ki vagy te? Ki nem hiszi el? Mi a baj?

2013. jan. 6. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:
A barátom nem hiszi el..már kezdek belefáradni ebbe a kapcsolatba... :(
2013. jan. 6. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
És milyen választ vársz?
2013. jan. 6. 22:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom... :(
2013. jan. 6. 22:18
 5/10 derko340 válasza:
Hasonló cipőben jártam én is a házasságom alatt.Meg nem értettség stb. Amikor elkezdtem mondani mi a baj, kiröhögött.Azóta vállunk!Boldog vagyok az új párommal és állapotos!Ne félj lépni cselekedni, mert ez felőröl!
2013. jan. 6. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:
lehet benned van a hiba? Nem azt mondom h igen, de könnyű mindig a másikat okolni.
2013. jan. 6. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézd, egy anonim oldalon vagy, itt ne vergődj már ennyire. Írd le mit érzel, mi fáj, mi bajod és még talán értelmes segítséget is kaphatnál, de egy Nem tudom... :( -ot a hajadra kenhetünk meg mi is.
2013. jan. 6. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszi ő azt, hogy viccelsz, csak nem érdekli, hogy boldog vagy-e vagy boldogtalan. Amúgy ha magad sem tudod mit érzel akkor biztos, hogy nem vagy boldog. Azt az ember nem tudja összekeverni semmi mással.
2013. jan. 7. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szakítsatok. Ebből jó már úgysem fog kisülni, tapasztalatból mondom. Én is így voltam, elmondtam neki, de lesz@rta...Aztán szakítottam vele, mert nem bírtam tovább meglenni mellette. Azóta mintha kicseréltek volna :)
2013. jan. 7. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy, miért kell más ember megerősítése? Menj el egy pszichológushoz.
2013. jan. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!