Szerintetek egy nőnek nehezebb az élet vagy egy férfinak?
Én nő vagyok és biza vannak olyan napjaim, hogy inkább lennék férfi, leginkább mikor havi adjon van, mert mindig hihetetlenül fáj és kikészít, de ettől függetl szeretek nő lenni. Mindkét nemnek megvannak a hátrányai és előnyei,viszont úgy gondolom, tényleg a nőknek nehezebb, de nézzétek a jó oldalát kedves hölgy társaim, a sok megpróbáltatás miatt él többet a nő, mint a férfi.A régi időkben, nagyapáink és nagyanyáink idejében még működött ez a dolog, hogy fel voltak osztva a szerepek, a nő otthon sürög, gyereket nevel, stb, míg a férfi elvtársa és védi a családot, de sajnos a mai világban már nem olyan könnyű. Most a nők is dolgoznak, tehát egyetlen férfi sem engedheti meg magának, hogy elnézi, ahogy a párja haza jön munkából s még takarít utána, főz s mindent elintéz. A férfi is nyugodtan oda állhat, sőt úgy a szép és úgy illik. Ha a férfi nem képes egyedül eltartani a családját, akkor nyugodtan besegíthet az asszonynak, hiszen, ahogy mondtam, ma már a nők is dolgoznak és nem várhatnak el mindent tőlünk.
Azt mondják a nő a gyengébbik nem, pedig hihetetlenül erősek vagyunk. Nem fizikailag, persze, de egy férfi sem tudna végigcsinálni mondjuk egy szűlést, sőt, van már olyan férfi, aki már a gyantázást sem bírja ki :))) Kedves férfiak! Kérlek becsüljetek meg minket, mert ha nem teszitek, akkor nőuralom esetén szétrugjuk a seggeteket!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!