Miért mindig a nőknek nehezebb az élet?
A fiatal férfiak a társadalom legkevésbé kikímélt rétege, a legtöbb ember szemében irreális az h egy fiatal férfi rosszul legyen.(na jó, ez esetben gyakran a fiatal lányokkal se kivételeznek).
Ha vkit megvernek az utcán az rendszerint hímnemű, nőkre ritkábban támadnak. A nőkre irányul majdnem az egész udvariassági rendszer. Ettől a kikíméltségtől idősebb korban sokkal nagyobb személyiségtorzulás van a nőkben mint a férfiakban, figyeld meg pl tömegközlekedésben milyen agresszívak a vénasszonyok, az idős bácsik ezzel szemben általában milyen békések.
Öltözködés: egy nő szinte azt vesz fel amit akar, akár férfias ruhát is, ezt természetesnek veszi a társadalom, ellenben ha egy férfi vesz fel női ruhát akkor mi lenne a reakció?
Szülési fájdalom: már a főemlősök közt is általában a hímek alapbó gyorsabban gyógyulnak a sérülésekből mert veszélyesebb életet élnek, az emberek közt is kevesebb ideig élnek a férfiak. Ráadásul férfi létemre több ezer szülésnyi fájdalmat éltem már át, cluster fejfájásom van ami inkább férfiaknál fordul elő, bár igaz h ez csak kevés embert érint.
Meg egyébként is egész mások a férfiakkal szembeni elvárások, egy férfinak nem lehet alacsony a fájdalomküszöbe(miért is?) mert még a doki is megszólja.
"férfi létemre több ezer szülésnyi fájdalmat éltem már át"
Nono! Én nem minősítem a te fejfájásodt, mert sosem éltem át, te se minősítsd a szülés közbeni fájdalmat, mert fingod sincs róla.
"Női betegek leírása szerint nagyobb szenvedéssel jár, mint a gyermekszülés."
Most össze ne kapjatok egymással. Nagymamám pl. rákban halt meg, szerintem attól nagyobb fájdalmat még egyik válaszoló sem élt meg (szerencsére).
Az előttünk futó úton baleset történt, egy srác az autóban rekedt, amikor az kigyulladt és senki sem tudta kiszedni. Élve égett el. Szerintem még ezt sem élte át senki közüllünk.
De Afrikában a néger kisfiúk és kislányok sem üdülnek.
Arra akarok rámutatni, hogy nem a nemtől függ kinek milyen nehéz az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!