Mit tegyek? Megőrülök apám miatt!
Már egy éve, hogy minden egyes nap leb@sz valami apróságért, és ilyenkor a régi hibáimat sorolja fel. Már olyan sokszor hallottam, hogy kívülről fújom, mikor mit mondd. Pedig már odáig jutottam, hogy magamtól, ahogy felkelek elmosogatok, kitakarítok a szobámba, vasalok anyum helyett néha, csakhogy ne keressen hibát bennem! Annyira utálom, hogy ez van!!
mit tegyek?
ha még fiatal vagy a költözéshez, akkor minden nap végighallgatod, és megpróbálod leszarni. csinálod úgy a dolgokat, ahogy az elvárható. takarítás, mosogatás, rendrakás, jól tanulás, szófogadás, stb.
aztán amikor elég idős leszel hozzá, költözöl el a fenébe
Nyugodj meg!
(Elsősorban.)
Van ilyen, most úgy látszik, érzékeny vagy rá. Tennivaló nem nagyon van vele, mert ha Ő ilyen, és nem akar megváltozni, akkor nem is fog. Te ez ellen küzdhetsz, vagy elfogadhatod Őt ilyennek. Utóbbi esetben kevesebb energiád megy el feleslegesen, és idővel megtanulod kezelni a helyzetet. Ezért én a második verziót javaslom. (Nagyon valószínű, hogy nem Veled van baja, csak Te vagy a közelében. Tekintheted úgy is, mint egy természeti csapást, mondjuk villámot. Hiába haragszol rá.) ;)
A gyerekeknek nem feladatuk, hogy jobbá tegyék a szüleiket. Sajnos, egy csomó esetben el kell tudniuk viselniük az ilyesmit. Én most vagyok szülő is, gyerek is, mindkét oldalt jól belátni innen. :P
(Persze, nem írtad a korodat, lehet, hogy olyan korban vagy, amikor ez még nehezen megy. Nem baj. Sokan túléltük már ezt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!