(Családon belüli erőszak) Teljesen kilátástalan a helyzetünk. Milyen lehetőségeink vannak? (többi lent)
Nekem sincs itt rokonság,én is Erdélyből jöttem. Egyedül élek a kislányommal,albérletben,és ha szűkösen is,de megvagyunk.Nem élünk nagy lábon,de nem éhezünk,spórolunk,ahogy tudunk,Igaz,nekem állandó munkám van,20 éve.
Költözzetek albérletbe,vállalj diákmunkát,minden jobb lesz,mint a mostani helyzet.Még ha eleinte hárman laktok is egy szobában!
Sok sikert!
anyukád ne tegye a pénzt hozzáférhetővé apád számára.
mindig csak annyit vegyen ki, amennyit elkölt, a kártya meg legyen eldugva
náluk a testvérem ilyen borzalom ember, agresszív, ököllel nekimegy az embernek, egyszer becsaptam előtte az ajtót, akkor meg belevágott az üvegbe, tör-zúz
és nem lehet kitenni, mindenkivel kötekszik, mindenkinek nekimegy, elmeroggyant teljesen
a pénzt/kártyát eldugjuk hogy ne vigye el, a szekrénybe, olyan öreg melltartó szivacsai közé amit nem használunk mert ott úgyse turkál, ill. nem fedezné fel.
de egy rémálom vele lakni, boldog mindenki ha este nem jön haza ill. annyira kikészíti magát hogy aztán egész nap alszik
örülünk ha nem kell vele "beszélgetni" nem jön ki a szobából
És ha ez nem elég, akkor itt van az összes, amit kiadott a google:
És minden nagyobb egyháznak van problémás családokat segítő missziója.
Remélem, minél előbb sikerül elköltöznötök, ne engedjétek, hogy apátok tönkre tegye az életeteket. Talán az önkormányzat is tud segíteni nektek.
Egyébként merre laksz? Ha tudnánk könnyebb lenne segíteni.
Elnézést kérek a kései válaszért de a problémák miatt hol sikerül, hol nem netközelbe kerülnöm. Egyébként Észak-Kelet Magyarországon élünk. Egyelőre még keressük a legmegfelelőbb megoldást, de még nem találtunk olyan szállást, amit bírnánk is fizetni. Sajnos fontos szempont lenne az is, hogy a szállás ne legyen túl messze anya munkahelyétől és nekünk az iskolától...
Végtére is, köszönöm szépen a segítséget, remélem mihamarabb sikerül megoldanunk ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!