El kell mondani a gyereknek ha az egyik szülője börtönben volt még a születése előtt, vagy jobb neki ha nem tudja?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 00:06
31/33 anonim válasza:
Szerintem igenis el kell mondani minden ilyesmit, mert nem lehet eltitkolni, előbb-utóbb úgyis kiderül. Vki elszólja magát (akár ti is, vagy éppen egy rosszindulatú rokon), bizonyítékot talál az Interneten... az még rosszabb, mert akkor azt hiszi, hazugságban élt. Nincs annál rosszabb, amikor egy már gondolkodni tudó, önálló gondolatokat meghozni képes gyerek szembesül azzal, hogy kvázi hülyének nézték. Velem kapcsolatban is fordult elő ilyesmi, nem börtönügyben, de apám addigi életével kapcsolatban, nagymamám szólta el magát, én a 10-11 éves fejemmel számonkértem őket, és erre még nekik állt feljebb, hogy nekem kuss van, és semmi közöm nincs apám addigi életéhez. Na, ez a legrosszabb, amit lehet tenni.
32/33 anonim válasza:
4-es voltam. és nem "csak kíváncsi" vagyok, mert egyrészt az se derült ki a kérdésedből, hogy konkrétan rólad van szó, másrészt bocs, de annyira nem vagy érdekes így ismeretlenül. azért írtam, mert tényleg nem mindegy, hogy rablógyilkos vagy adócsaló az a szülő.
33/33 A kérdező kommentje:
Szerintem meg teljesen mindegy hogy melyik szülő volt börtönben már ami a kérdést illeti,így nem is értem miért fontos ez,de már leírtam?!!!
Az meg hogy mi volt a bűntény megint lényegtelen a kérdés szempontjából! Tegyük fel ha rabló vagyok azt írod mondjam el,ha meg agyonvertem valakit akkor azt hogy nem?! De ha jobban belegondolsz szerinted,egy gyilkos,vagy egy pedofil a GYIK-re fog írni???
Igen nem vagyok érdekes,csupán feltettem egy kérdést amire jobb esetben IGEN vagy NEM a válasz.
2013. jan. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!