Mi lehet a megoldás?! Utálom apámat!
"Hát apámmal 50000 ft rokkantnyugidoj megéltünk, a barátnőm meg 90000-ft-t kap"
Apukád rokkantnyugdíjával te csak ne kalkulálj. Ha el is költözöl, az az övé-te abból egy forintot nem látsz. Nehogy azt hidd már, hogy a nőd beleteszi a közösbe a 90-et, apud az 50-et, megvan a 140 ezer és elvagytok, mint hal a vízben! :D
És a 18 éves barátnőd mire kap 90.000 ft-ot? Meddig? :D
Ugyan..
te itt szidod apád, más meg örülne ha még egyszer átölelhetné! ennyi gyökér fiatalt, uristen!!!
kicsit magadba kellene szállnod mert gusztustalan ahogy irsz apádról!
belegondoltál már mi lenne ha nem lenne? ki nevelt volna fel?? áá felfordul a gyomrom...
A barátnődet nyugodtan kukázhatod.Selejt ember. Te pedig ostoba vagy, hogy hagyod magad ilyen irányban vezetni.
Ha egy valamire levő nő lenne a barátnőd, ő magától segítene nektek, hogy a szerepek helyreálljanak, hogy tisztaság vegyen benneteket körül, és hogy a családban mindenki megtalálja a helyét...
Egy nő 18 évesen is nő-ha az.
Ha meg csak egy utánzat, akkor 100 évesen is csak az lesz.
igen más lehet h örülne ha átölelhetné az apját ha még élne de az meg örüljön hogy boldog volt vele. én együtt élek a szüleimmel 26 vagyok és az apám egy idegen. nem alkesz nem bagos de soha nem törödött velem. csak a rosszat tudta rolam mondani a jot sose látja meg. nem vagyok már tini. de apám teljesen hidegen hagy. csak valaki aki velünk él.
nem az apám. max papiron. de ezt te ugyse érted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!