A szökés jó megoldás?
Én is voltam már hasonlóhelyzetbe amikor a barátnőm 2 év után elakart hagyni. Persze én akkor még nagyon szerettem egyszerűen imádtam vele lenni. Sokat beszélgettünk meg meg is beszéltük a dolgokat, aztán ugye nem lett szakítás belőle mert tudtam rá hatni, de nem tartott sokáig. 2 hónappal később mondta hogy ő már nem bírja tovább semmit nem érez már irántam és mondta azt is hogy tőle még akár sírhatok a lába előtt akkor sem fog már szeretni.
Végül elfogadtam a helyzetet és tovább léptem.
Szerintem a szökést ne válaszd nem jó megoldás ha tudtuk nélkül eltűnsz tuti keresni fognak tuti utánad mennek, és a párod tuti könyörögni fog utánad vagy túl aggódja magát.
A legtisztább az lesz ha fogod magad elé állsz és mindent elmondasz neki mindent mondj el ne zavarjon az hogy ő mit fog rá reagálni túlfogja élni. Ezen túl kell lépni, meg ha már nem szereted őt akkor nem kínlódhatsz vele egész életedben. Hidd el így lesz a legjobb meg akkor legalább ő sem pazarolja el az idejét és talál majd egy olyan párt magának aki tényleg szeretni fogja őt. Ezzel is csak jót teszel neki.
Egyszerű: nem a családja előtt kell lerendezni a jelenetet :)
Szépen elmentek kettesben sétálni egyet, és ahogy az előző válaszoló írta, őszintén elmondod neki az érzéseidet és hogy befejezted a kapcsolatot.
Innentől irány "haza", összeszeded a holmid és mész.
PErsze hogy kapni fogod a magadét a szüleitől, ilyen helyzetben ez így működik. Feltételezem azért nem vagy már gyerek, ezzel az is jár, hogy fel kell vállalnunk a tetteink következményeit.
Megverni már csak nem fognak?
Jó példa ilyen helyzetre egyébként a középiskolás exbarátom, aki egyik napról a másikra közölte hogy vége, megszakította velem a kapcsolatot ahogy most te szeretnéd tenni.
Nem mondta el miért, nem kért bocsánatot... csak lelépett.
Időközben megszakadt a hárpia anyámmal való kapcsolatom is, s a srác megint felbukkant: kiderült hogy csak anyámmal volt problémája, de nem gondolta hogy a kedve miatt otthagynám. Meg sem próbált rákérdezni.
Most depressziósan csúszik mászik utánam, de az a vonat sajnos már jópár évvel ezelőtt elment :) 22/N
Lehet, hogy a szökés gerinctelennek hangzik, de ha hagysz egy szép búcsú levelet, amiben mindent megindokolsz, akkor talán megérti. Elég gáz, hogy nem tudod te sem őt elengedni, a vaj szíved miatt.
A másik, hogy összepakolsz, hazajön te mondod, hogy ennyi szivi nem vagyok boldog melletted, ne keress többet és lelépsz. Persze úgy kezded, hogy számot cserélsz, mert tuti az lenne az első, hogy telón zaklat, ha pedig nem áll le, akkor rendőrségen simán feljelentheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!