Apam levelezik valami novel kepeket kuldozgetnek egymasnak. Szeintem ez nem normalis lehet megcsalja . Szoljak anyamnak szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 18:30
11/17 A kérdező kommentje:
Idezem .. "mivel latom h nem irsz nem hiaba szenvedtem a kepekkel ket orat ezert elkuldom neked " es kuldott egy tablokepet meg amin egy gyerekkel van
2013. jan. 5. 18:59
12/17 anonim válasza:
Azon a képen a mostoha tesód van.Vagy az unokája.
13/17 A kérdező kommentje:
Nyitva hagyta ....amugymeg nem ez volt a kerdes
2013. jan. 5. 19:12
14/17 anonim válasza:
Kérdező: A válaszokat elnézve szerintem döntsd el te, hogy mit akarsz tenni, itt úgyis csak oltani fognak.
Ahogy jónak látod.
15/17 anonim válasza:
Szerintem csak kérdezz rá apukádnál..
Ha olyan választ ad, amiben erősen kételkedsz válaszolj rá egy elnyújtott "Háát jóóó..!"-t és menj pl. ki a konyhába, ki a nappaliba anyukádhoz és kezdj el beszélgetni valamiről, úgy, hogy ne lehessen úgy hallani, ha az apud a másik szobában van.
Nézd meg a reakcióját.
16/17 anonim válasza:
Egy ismerős 15 éves lánya beszélt az anyjával, mert azt látta, hogy az apja egy nővel levelezik. Aztán találkozót beszéltek meg, anya és lánya elment kémkedni. Mit láttak? Egy ősz hajú, kb. 60 éves nőt, egyszerűen öltözve, ahogy szakmai dolgokról beszélgettek. Mint kiderült, az apa a doktorijához kért segítséget egy szakértőtől. Érdemes kémkedni????
17/17 A kérdező kommentje:
Aztan mikor odajott feszult lett...tuti van valami a hatterbe
2013. jan. 5. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!