Új kapcsolat kisgyerekkel, férfinak legyen gyereke ne legyen hogyan jobb?
Továbbra is látogatja az exed a gyerekedet? Mert ha nem, nem írhatod, hogy teljesen a magáénak tekintette a gyerekedet.
Ébredj fel, ő nem úgy nézett rá, mint egy saját gyerekre!
Na, az meg a másik, olyat ne is várj el, hogy egy idegen, csak mert szeret téged, veled él, a gyerekedre is költse a pénzét.
Az csak a te dolgod, meg a gyerek apjáé.
Más gyerekére pénzt költeni a legnagyobb balfasság, amit egy ember tehet.
Nem ártana gyerekes nőnek, ha már szültél, akkor felnőtt módjára helytállni, és nem átjáróházat csinálni az életéből.
Még hány uj apukának akarod kitenni?
Nem olvastam a kommenteket.
Kérdező, ez teljesen lutri, a párkeresés kinek hogyan jön be.
Én is elváltként egy kislánnyal, csakis elvált, gyerekes pasikkal akartam megismerkedni, nos, azok voltak a legkomolytalanabbak, mert ott van a saját gyerekük a részéről, és az enyémet sosem fogadta volna úgy el, ahogy én szerettem volna. Mit ad isten, megismerkedtem egy tökegyedülálló, gyerektelen sosemvolt negyvenes pasival, és ő volt az első akinél éreztem, hogy komolyra fordulhat. A gyerekkel az első pillanattól imádják egymást, ez azóta is tart, és ez a pasi mostmár a férjem, közös babát vagyunk. :)
Tehát ne gondolkozz így, mert soha nem az jön be, mint amit az ember elképzel, Jó pár év és pofáraesés kellett ehhez a felismeréshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!