Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Új kapcsolat kisgyerekkel,...

Új kapcsolat kisgyerekkel, férfinak legyen gyereke ne legyen hogyan jobb?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 17:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Továbbra is látogatja az exed a gyerekedet? Mert ha nem, nem írhatod, hogy teljesen a magáénak tekintette a gyerekedet.

Ébredj fel, ő nem úgy nézett rá, mint egy saját gyerekre!

2013. jan. 5. 18:28
 22/29 anonim ***** válasza:
5%
Nem természetes dolog más gyerekét nevelni, olyan pasit válassz, aki nem is akar a tiéd fölött atyáskodni, akár van neki saját, akár nincs, mindenkinek jobb lesz úgy.
2013. jan. 5. 18:37
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem értem te, hogy várod mástól hogy elfogadja nevelje, költse a te gyerekedre a pénzét, ha te ugyan erre nem vagy hajlandó.
2013. jan. 5. 18:48
 24/29 anonim ***** válasza:

Na, az meg a másik, olyat ne is várj el, hogy egy idegen, csak mert szeret téged, veled él, a gyerekedre is költse a pénzét.

Az csak a te dolgod, meg a gyerek apjáé.

Más gyerekére pénzt költeni a legnagyobb balfasság, amit egy ember tehet.

2013. jan. 5. 18:52
 25/29 anonim ***** válasza:
55%

Nem ártana gyerekes nőnek, ha már szültél, akkor felnőtt módjára helytállni, és nem átjáróházat csinálni az életéből.

Még hány uj apukának akarod kitenni?

2013. jan. 5. 19:29
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a kommenteket.

Kérdező, ez teljesen lutri, a párkeresés kinek hogyan jön be.

Én is elváltként egy kislánnyal, csakis elvált, gyerekes pasikkal akartam megismerkedni, nos, azok voltak a legkomolytalanabbak, mert ott van a saját gyerekük a részéről, és az enyémet sosem fogadta volna úgy el, ahogy én szerettem volna. Mit ad isten, megismerkedtem egy tökegyedülálló, gyerektelen sosemvolt negyvenes pasival, és ő volt az első akinél éreztem, hogy komolyra fordulhat. A gyerekkel az első pillanattól imádják egymást, ez azóta is tart, és ez a pasi mostmár a férjem, közös babát vagyunk. :)

Tehát ne gondolkozz így, mert soha nem az jön be, mint amit az ember elképzel, Jó pár év és pofáraesés kellett ehhez a felismeréshez.

2013. jan. 5. 19:55
 27/29 anonim ***** válasza:
jaj most olvasom, sosemvolt házas, ez kimaradt. :)
2013. jan. 5. 19:57
 28/29 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy olyan gyereket, aki konkrétan már nem tudja felsorolni a nevelőapukákat. Szerencsétlen :(
2013. jan. 5. 20:01
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem két lányom van, a páromnak egy fia. Jól működik az életünk, nem tervezünk rajta változtatni, de közös gyerkőc már nem lesz.
2013. jan. 13. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!