Új kapcsolat kisgyerekkel, férfinak legyen gyereke ne legyen hogyan jobb?
Kedves kèrdezô,
Te nem akarsz alkalmazkodni a gyerekèhez ès az exèhez, de elvàrnàd h ô ezt tegye... szted ez mi ha nem önzôsèg?????
De áruljátok el, hogy miért önzőség?
Mindenki olyan párt választ, akit akar. Neki is joga van olyat keresni, akinek nincs múltja ilyen tekintetben.
Így áll hozzá. És? Mondom, ha valaki előre tisztázza a helyzetet, akkor az nem önzőség, hanem elvárás.
Én is így állok hozzá, de soha nem voltam önző, de ettől még nekem is jogom van a nyugodt, gyerekmentes élethez. Mármint más gyerekétől mentes.
Azért rohadtul nem mindegy, hogy mi lesz később.
Hát, bocs, sajnálom, ami veled történt, de nálatok más a helyzet. A pasid hazudott neked, a kezdetektől el kellett volna mondania, hogy neki nem kell gyerek. Itt a hazugsággal van a gond.
A kérdező nem hazudni akar, hanem több gyereket nem akar. Ha ezt az elején közli, akkor őszinte volt és korrekt.
igen ott azért kicsit más a helyzet....
tudom hogy akkor lehetnénk bárkivel is igazi család ha lenne közös gyerek
Ez hülyeség, nem a közös gyerektől lesz család a család.
Ezen az elven nekem sosem lesz családom :)
Pedig mindig is volt és lesz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!