Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzájárulnak általában a...

Hozzájárulnak általában a szülők a gyerekeik érettségi utáni pályakezdésükhöz anyagilag (külön erre félretett pénz, gyerek nevére lekötött tőke)?

Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, de a szüleim nem fognak támogatni semmiben, barátommal gyakran vitatkozunk, mert ő váltig állítja, hogy szinte minden családban ez a szokás. A szüleim is megengedhették volna anyagilag, hogy egy keveset is, de félretegyenek havonta, szerintük ezt kevés ember teszi. Barátomnak van igaza, vagy a szüleimnek?

2013. jan. 3. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17%
Kedves 13as válaszoló. Ha gondolkodnál, akkor rájönnél hogy mi is kb annyiból élünk mint a minimálbéresek, hogy ennyit félre tudjanak tenni nekem. Ez nem esett le??
2013. jan. 4. 10:57
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Igen, de TE mindezt úgy adtad elő, mintha rosszul keresnének a szülid és mégis abból raknának félre, holott a valóság az, hogy nektek azért bőven van miből spórolni. A kérdès az volt, hogy aki valóban keveset keres, akinek a minimális színvonala mellett nincs ott plusz 200 ezer, az a család miből spórolhatna? Mert rájuk még azt seeher fogni, hogy a nagy igények miatt nincs félretennivalójuk, ahogy te ezt beállítottad.
2013. jan. 4. 11:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Nálam sem volt hozzájárulás, szegénység, pároméknál se, pedig ott meg lett volna pénz.

Én fogok gyűjteni a gyerekemnek és ezzel párom is egyetért, bár jómódúak, de sokszor nélkülözött, bérletet se akartak neki venni.

2013. jan. 4. 15:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Sokan megtennék, de nem tudják.
2013. jan. 4. 20:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Engem semmiben sem tamogattak, nyelvet sajat penzemböl tanultam, jogositvanyt sajat penzböl csinaltam. A közepiskola evei alatt semmilyen ruhanemüt nem vettek nekem. Mindig utolso voltam naluk a sorban, csak amikor segiteni kellett valamit, akkor tudtak a nevemet kimondani...
2013. okt. 30. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!