Hogyan zajlik egy középszintű angol szóbeli érettségi? Kicsit be vagyok szarva most így előtte, mert én olyan hol vágom-hol nem gyerek vagyok.
Figyelt kérdés
- Mennyit kell beszélni? (perc)
- A szaktanáron kívül csak a felügyelő van bent?
- HÁNY szituáció van?
2012. jún. 16. 10:39
1/4 anonim válasza:
Összes tanár bent van de nem biztos hogy bent lesz viszont a vizsga elnöknek meg a szaktanárodnak mindenképp ott kell lennie. Annyi az egész hogy lesz egy kezdő beszélgetés hogy hogyan vagy ki vagy mikor születtél hol laksz stb... Húzol tételt tanárod kérdez dolgokat bizonyos témakörökből te beszélsz valamit. Gondolom megadta a tételeket hogy melyik tételnél mikre lehet számítani. Nagyon ne félj tőle mert nem olyan nehéz még egy olyan ember is lefelel kettesre aki csak aludt órákon.
2/4 A kérdező kommentje:
Isten vagy! Kell a biztatás mert bár tudok beszélni angolul a nyelvtanra nem szoktam figyelni. Csak rögtönzés... :D
2012. jún. 16. 10:48
3/4 anonim válasza:
én bár németből érettségiztem, de lószart se tudtam, mivel nem tanultam rá...
a tanárom kisegített rendszeresen
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is kicsit leszartam most mert az angol nem kell sehova se .. :)
2012. jún. 16. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!