Normális a szüleim reakciója? Egy szülőnek milyen érzés, ha tudja, hogy a lánya szexuális életet él?
2 hónapja veszítettem el a szüzességemet. Egyikükkel sem beszéltem erről soha, fel sem világosítottak. Nincs köztünk bizalmi kapcsolat, nem szoktunk beszélgetni, csak pár mondatot váltunk naponta.
2 hónapja ezért veszekednek velem, mert hogy én nem beszéltem meg velük, miért nem szóltam, stb. Meg állítólag most már egy cseppet sem bíznak bennem, mert "ilyen" vagyok, semmit sem osztok meg velük.
Apum tegnap lek*rvázott, hogy csak azok vesztik el a szüzességüket ilyen fiatalon. A barátomat kitiltották itthonról, mert nem akarják látni azt a srácot, aki belém dugja a f*rkát. Ezt szó szerint így mondta...
Miért kellett volna szólnom, ha amúgy sem beszélgetünk soha és nincs bizalmi kapcsolat?? Mégis mit vártak?... Nagyon elegem van már...
17/L
A szüleidnek mindig is a kicsi lányuk leszel. De ettől függteltelnül, persze nem normális a reakciójuk.
Amit tehetsz, hogy úgy teszel egy darabig, mintha nem hallanád őket, a fiúddal csak nála találkozzatok, majd észbekapnak a kedves szülők, hogy egyre kevesebbszer vagy otthon így méginkább felszínes lesz a kapcsolatotok. Ideális esetben legalább az egyik szülő, pl anyud normálisabb, meghallgat, vele kéne elbeszélgetned egyszer, hátha aztán ő hatással lehet apukádra. De szerintem idővel csak túlteszik magukat a dolgokon...miért, ők mikor kezdték? Amúgy meg inkább örülnének, van aki már 13 évesen nemi életet él, akkor ahhoz mit szólnának?
Én jóba vagyok a szüleimmel,mégse mondanám el neki hogy már nem vagyok szűz. Nem a mostani barátommal veszítettem el,de amikor anya rákérdez ilyen dolgokra én szégyelltem bevallani hogy igen már nem vagyok szűz,ráadásul exemmel 3 hónap után feküdtünk le.
Legközelebb jobban ügyeljetek arra hogy hova dobjátok az óvszeres zacsit,vagy mielőtt kidobjátok csomagoljátok bele egy zsepibe pl.
18/L
Jézusom, ezt olvasni is rossz és idegőrlő.
Mit gondoltak, ha nem beszélgetnek veled? Abban, hogy rossz a kapcsolatotok, nekik van szerepük. Nyilván nem így kellett volna a dolgokhoz állniuk és akkor nem történik ez.
Ugyanakkor lassan nagykorú vagy, védekezni is védekeztek. 1 éve van barátod, mit gondoltak, sakkoztok így lassan a "felnőttség" kapujában?
Kibírod már ezt a kis időt, aztán önállósodhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!