Mit tennétek a helyemben? Támogatnátok a lányotokat pénzzel ha terhes, de nem dolgoznak?
Lányom 23 éves, 3 éve van együtt egy fiúval, aki tíz évvel idősebb. Ennek ellenére nem dolgozik, szerintem sokat is iszik. A lányom abbahagyta a tanulást, elment dolgozni. Nincs soha pénzük, a fűtést is kikapcsolták tőlük.
Eleinte támogattuk, utána meguntuk. Tudja, hogy hazajöhet, bármikor átjöhet így is, ehet nálunk stb, de pénz nem adunk. Felnőtt emberek, ha neki ez a kapcsolat, fiú felel meg, akkor éljen ahogy akar. Legalábbis eddig ezt mondtam. Eddig is sajnáltam, de nem fogok végigasszisztálni egy ilyen életet. Most terhes, megtartja a babát. Fogalmam sincs mi lesz. A férjem továbbra sem akar neki pénzt adni, de hogy ott lesz a pici én legszívesebben adnék. Újra megmondtuk neki, hogy hazajöhet, nevelheti a kicsit, mi eltartjuk, de nem akar
Mit tennétek? Van ilyen esetben megoldás?
Annyira mi sem állunk jól anyagilag, de tudnánk valamennyit segíteni. Ha normálisan állnának a dolgokhoz, a fiú elmenne dolgozni, nem lenne ilyen hét országra szóló bunkó akkor meg is tennénk. Tudom, hogy az ő döntése kivel van, nem szólhatok bele, felnőtt nő. De eltartani nem akarjuk a fiút is mi.
Nem mondtam hogy fűtetlen teljesen, fával fűtenek. Nem hiszem hogy elvennék tőlük a gyereket. Vidéken élünk, nem egy helyen látom hogy így van. Gyerekük van, kisgyerekük nem veszik el tőlük.
De akkor sem ilyen életet érdemelnek, főleg nem az a kisbaba.
Aki lepontozza a válaszokat, az nem érzi, egy anya örlődik, választ, véleményt vár..Ne pontozzon már le senki senkit.
Tegye meg a kérdező. De ő nem fogja, mer várja a választ.
Kommenthuszárok meg keressenek más oldalt trollkodni.
Vagy menjenek aludni.
Jó éjszakát! Kár mérgelődnöm, megyek én is szépeket álmodni.
7.voltam.
Ha pénzelitek őket, soha nem is fognak akarni ezen az életmódon változtatni. Mondd meg a lányodnak, hogy bármikor hazamehet, akármi van, nevelheti nálatok a gyermekét, de pénzelni ne pénzeld őket. Annyiban segíthetsz, hogy veszel néha pár szükséges dolgot a babának.
Nagyon felelőtlen a lányod, a pasiról meg ne is beszéljünk! Ez az ő döntése, te nem tehetsz helyette semmit. Jogos, hogy nem akarjátok eltartani, 33 évesen már épp ideje lenne dolgozni, főleg hogy családja lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!