Anyám kap utánam gyerektartást 25000 ft-ot de abból én 3000ft-ot látok nem ad pénzt másra, nem vehetek ruhákat, semmit se. Meg lehet oldani hogy nekem küldjék a pénzt, vagy mit csináljak?
Elég furcsa vagy, kérdező, hogy folyton a ruhákról rinyálsz, holott a turiban ezer forintból tök jó cuccokat tudsz venni...
Az meg, hogy nem elég neked a vasárnap, nem elég, ha 4 órát vagy otthon.... most erre mit mondjak? Én 1 évig éltem úgy, hogy 3 hétköznap és szombat-vasárnap 10-12 órát dolgozta, hogy a maradék két szabadnapomon meg reggeltől délutánig iskolában legyek, emellett vezessem egyedül a háztartásom, intézzem a hivatalos ügyeket, írjak meg két szakdolgozatot és így is ötössel vizsgáztam... nem mondom, hogy könnyű volt, de senki nem tartott el, hogy itt siránkozhassak...
Csúnya, de jól mondták: ilyen az élet. Aki pénzt akar, az dolgozzon, akkor is, ha áldozatokat kell hozni érte. Értem én, hogy jó lenne ingyen élni megg 25 ezer zsebpénz mellé, de a világ nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!