Mit csináljak szerintetek? Ti mit tennétek, ellopnák a kocsitokat? 24F
Szerintetek mi élete lehet a kérdezőnek?
Fu mentünk egy kört a kocsival!
Fu be voltunk rúgva!
Valóban, ha 14 éves lennél megértem, h oda vagy, de így?
Pinát láttál már?
Extrém dolgok???
Élettel játszottál te szerencsétlen!
Mit éreztél volna, ha mert te marha bátor akarsz lenni valakit halálra gázolsz? Vagy mit gondolsz mit érzett volna annak a halottnak a családja, aki miattad halt meg???
Vagy mit éreztek volna a szüleid, ha te halsz meg?
Az lett volna a legkevesebb bajod, hogy börtönbe kerülsz, mert ilyen lelki sebet, amit ez okozott volna semmi sem forrasztja be.
LOL LOL LOL
Most mosnak fel a kollégák ... "extrém dolgok" ... kamasz aggyal anyuci kocsijával megkerülni, részegen a háztömböt!!!
Volt kaland mi? Lesz mit mesélni az unokáknak?
Soha nem tudom elhinni, hogy ilyen csökött értelmi képességű lények, hogyan tudnak életben maradni manapság ... de mindig bebizonyítja valaki, hogy már sajnos nem működik a természetes szelekció ...
Csodákat művel?
Én is voltam részeg, utoljára 18 évesen, az érettségi banketten, mint a disznó, de soha nem sodortam veszélybe senki életét.
És ha szerinted ez pozitív dolog, akkor te eszméletlenül buta vagy.
És nem mentség, hogy mindenki megúszta, mondom, akár embert ölhettél volna.
"De nem lett semmi baj! :D Az a lényeg... kellenek extrém dolgok!"
Most nem történt semmi. Azonban az ilyen hülyeségekkel mindig az a baj, hogy baromira azt hiszi magáról, aki ilyet tesz, hogy ez milyen jó buli, milyen vagány, pedig nem más, "csak" felelőtlen. És legközelebb is megteszi. Ha nem ugyanezt, akkor egy másik "bulis dolgot". És akkor lehet, hogy már nem ússza meg.
De csak hajrá, kellenek a bulis dolgok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!