A szomszéd házban lakik Mona Liza, volt már a TVben is hasonló témában.
2013. jan. 2. 11:30
43/76 anonim válasza:
Jó kérdés, én jól szórakozom rajta, de nem gond ez? Valahogy nem etikus, nem? A munkahelyi dolgaidat, meg az ügyfeleidet így kibeszélni? Ezért valaki nem élhet panasszal? Vagy simán letagadod majd?
2013. jan. 2. 11:43
44/76 anonim válasza:
43:
Ez egy anonim fórum.
A kérdező nem munkahelyi titkokat árul el, csupán neveket, amikkel bárki bárhol és bármilyen módon találkozhatott volna.
Nem tudjuk a kérdező nevét, lakhelyét, munkahelyét sem, hogy is kerülhetne bajba?
Másrészt az, hogy emberek neveit leírja egy fórumon még akkor sem büntetendő, ha nem anonim az oldal.
2013. jan. 2. 12:06
45/76 anonim válasza:
43-as vok, köszi a választ. Ja, igazad van, persze, anonim. Akkor inkább csak olyan gyerekes, kiröhögni mást a neve miatt stb., ja, törvénybe nem ütközik. De látom, hogy mennyi embert szórakoztat, engem is persze, szóval akkor hihi!
2013. jan. 2. 12:14
46/76 anonim válasza:
Én hallottam már Kasza Blankáról is. A volt sulimban egy gyereket úgy hívtak hogy Macska Málna meg volt Kis Ajándék is. Ismerek Bor Ivót is. Tablóképen : Laurencsik Laura, Danyi Diána és Mogyoró Virág volt.:-)
2013. jan. 2. 12:34
47/76 anonim válasza:
Punc.i Mária, Halál Etelka, és valamilyen Életke volt a nyerő :D
2013. jan. 2. 13:33
48/76 anonim válasza:
Én ilyenekről hallottam, mondjuk nmem tudom, hogy tényleg léteznek-e:
Halálné Temető Mária
Hullán Lehel-boncnok
És egy tuti, szinte minden nap elmegyek a renddelője előtt:
dr. Baltás Péter-pszichiáter
2013. jan. 2. 14:03
49/76 anonim válasza:
Azt a Fókuszos műsort én is láttam, abban volt Pum Pál, akinek az anyját Major Annának hívták. :D Romániában bármit anyakönyveznek, a legnépszerűbb nevek: Euro, Dollár, Dzsoki, Pamela, Afrodité, a többire nem emlékszem. Milyen szépen hangozhat mondjuk az Orgovány Afrodité. :D
2013. jan. 2. 14:15
50/76 anonim válasza:
Ó. Te. Jó. Ég.
Hát ezek nagyon durvák!
Képzelem a "norvég" család gyerekeit: Font, Dollár, Euro, Jen, és Kuna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!