Tudtok nagyon gagyi, létező neveket? Én leveleket osztályozok a munkahelyemen, talákoztam pár gyöngyszemmel.
Figyelt kérdés
pl.Húsvéth Napsugár,Lederer Peter,Szeszes Ernő-legutóbbi termés2013. jan. 1. 21:19
31/76 anonim válasza:
29, tuti én is, de őt így hívják :D
32/76 anonim válasza:
Nem ismerem csak láttam: Dr. Doktor János
Az a baj hogy vagyok akkor tapintatlan, ha valaki nekem így mutatkozna be hogy pl Nagy Ivó, Gecz Imre, vagy a durvábbak, én élből szemberöhögném az illetőt. :D
33/76 anonim válasza:
Én Vég Béláról is halottam már. :)
Pfff.... Ez a fránya Major vezetéknév. Nagyon tetszik nekem az Anna név, de az is elég hülyén jönne ki, ha a lányom Major Anna lenne :)
34/76 anonim válasza:
Nálunk az állatorvosnak adott a kedves anyja, egyedi nevet!
Dr. Végh Béla
(Bp. XVII. ker.)
35/76 anonim válasza:
Medve Marcell
Piros Alma
Till Attila se rossz :)
36/76 anonim válasza:
Hunyady Mátyás, jó barátom. :D De van egy osztállyal alattam Dani Dániel. Egyik barátom anyukája Szűcsné Szűcs Aranka.
37/76 anonim válasza:
Nagy Barna Farkas.
Sőt, amikor egy könyvelő cégnél voltam, voltak érdekes keresztnevek: Húzottszemű és Kerekfejű.
38/76 anonim válasza:
A szomszéd településen a nőgyógyász dr. Kuki János! :)
39/76 anonim válasza:
Végh Bélával már én is találkoztam. Ilyen nevekkel én biztos nem tudnék együtt élni:):)
40/76 anonim válasza:
Nálunk Nyíregyházán is van Végh Béla, ő a Perfekt Zrt. igazgatója, jártam hozzájuk tanfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!