Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak, akik nem...

Azok a férfiak, akik nem végeznek semmiféle házimunkát, azok mit képzelnek magukról?

Figyelt kérdés

Én már nem tudom hogy egy férfi mitől érzi magát férfinak, attól hogy farka van?

Mert hogy büdös nekik a házimunka, egy tányért nem mosnak el maguk után, könnyebb beletenni a mosogatóba, hagy gyűljön majd az asszony a 8-10 órás munka után ha hazaér elmos, kimos, felmos utána mindent?

És még fát vágni meg füvet vágni is nyűg a hátukon? Mert a nők lapátolják már a havat is!

Jah arról meg ne is beszéljünk, ha a nő munkanélküli lesz, akkora férfi osztja az észt, hogy ő keresi a pénzt, kuss a neved!

Annyira elkeserítőek az ilyen kapcsolatok!

Mitől férfi egy férfi most komolyan?

2013. jan. 1. 16:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy csak szívat a 9-es.
2013. jan. 1. 17:36
 12/31 anonim ***** válasza:
86%
A 9-es az nem komolyan írta, csak provokál.
2013. jan. 1. 17:37
 13/31 anonim ***** válasza:
73%
Nekem az első párom annyira férfiasnak érezte magát, és annyira derogálta az ugynevezett házimunka, hogy még azt is elvárta, hogy a fát is én hasogassam. Na ez a kapcsolat sem lett hosszú életű, és nem azért mert nem szerettem volna, hanem azért, mert ő is úgy gondolta, hogy azért mert férfi nem kell neki elvégezni a ház körüli férfi teendőket, mert ugye az derogáló, és a nő a favágást is simán elintézi, hiszen az házimunka.
2013. jan. 1. 17:59
 14/31 anonim ***** válasza:
79%
11-es vagyok. Most vettem észre, hogy félreértettem a 9-es válaszadót. Először azt olvastam, hogy kemény fizikai munkát végez egész nap, s azért nincs ideje a konyhát megkeresni.
2013. jan. 1. 18:00
 15/31 anonim ***** válasza:
45%

olyan férfivel nem élek együtt, akinek büdös a házimunka. ennyire egyszerű.

mindketten dolgozunk a munkahelyen, itthon sincs egyenlőtlenség. sztem a páromnak lesülne a bőr az arcáról, ha feltett lábbal nézné, ahogy ganézok körülötte.

annyi az egész, h meg kell kérni rá, h pontosan mit csináljon. sajnos abban még nem erős, h észrevegye, de ha szólok, h szemetet le kéne vinni, teregetni, cuccokat eltenni, akkor szó nélkül megcsinálja. ez még nem kiherélés :)

2013. jan. 1. 18:25
 16/31 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, ha hiszed, ha nem, a férfinak nem az a fő feladata, hogy megfeleljen a nők elvárásainak...

Egyébként a kérdésedben érintett állapot az esetek ritkábbik (bár persze létező) részében szól a "büdös a házimunka" dologról, az esetek többségében inkább az eltérő igényszintekről. Nekem pl a "rend iránti igény" c. személyiségjellemzőm értéke 0 azaz NULLA - pszichológus által, az MMPI -teszttel megmérve:))) Még mázli, hogy ezt a zasszony a megismerkedésünk óta tudja is rólam, tehát pontosan tudja azt is, hogy ha én a szobai fotelben hagyom a büdös zoknit, az nem a vele való privát kicseszés, meg nem is az, hogy "majd a szolga elrakja" attitűd, hanem egyszerűen engem nem zavar ott, ha egyedül élnék, a hétvégi mosásig ott békében el lenne. Viszont ő nem szereti ott nézegetni, neki igénye van rá, hogy ne ott legyen, tehát ő elrakja a szennyesbe. Vagy amikor nekem épp nem máson jár az agyam, tehát eszembe jut, hogy ez NEKI fontos, akkor én is, de csak azért, mert a párom szeretem, nem azért, mert szerintem ne lenne tök jó helyen a ledobott zokni a fotelben:)

Az általad felsorolt esetek zöme ugyanerről szól, az adott nőben nagyobb a rend iránti igény - mint a nőkben általában - tehát kisebb kupac mosatlannál, kisebbre nőtt fűnél, kisebb hómennyiségnél is elkezdi őket zavarni... (böcsületes agglegény meg egész héten gyűjti a mosatlant a sütőben, oszt hét végén meg béb...xa vájdling hipós-ultrás vízbe, oszt annyi...)

2013. jan. 1. 18:49
 17/31 anonim ***** válasza:
60%
Utolsón jót mosolyogtam. A nőkben nincs nagyobb rend iránti igény, hanem jobban elvárják tőlük a rend iránti igényt. Hidd el, bármikor kihívnálak egy disznó-off -ra, hogy megnézzük, ki bír nagyobb rendetlenségben élni. Több barátnőm is van, akik szintén verhetetlenek.
2013. jan. 2. 01:03
 18/31 anonim ***** válasza:

Tartom:)

Legnagyobb okosságom anno "agglegény koromban" a "steril kosz elmélet" kidolgozása volt... értsd, felszereltem egy utcai fajta higanygőz lámpából az opálbúra leverése után nyert kvarclámpát, amit bekapcsoltam minden nap pár percre... így a 3 hete a polcon felejtett félig megevett szenya is teljes frissességében pompázott a legkisebb romlás nélkül, és gyakorlatilag lehetővé vált, hogy csak sátoros ünnep meg vendégvárás előtt takarítsak:)))

Ja, és persze én még véletlenül sem várok el egyetlen nőtől sem többet, mint magamtól:)

2013. jan. 2. 01:14
 19/31 anonim ***** válasza:
17-nél a pont!! :) Férjem van, két fiam és egy lányom. A fiúk dettó, őket valahogy nem zavarja, pedig pici koruk óta próbálom őket a rendre nevelni. Ha szólok, megcsinálják, de nekik valahogy nem gond, ha teli a fotel szennyessel, tele a szemetes, vagy tiszta morzsa a szőnyeg. A port sem veszik észre sehol. Ellenben a 2(!!!) éves kislányom ha eszik, az üres tányért a mosogatóba teszi szó nélkül, mert látta, hogy így kell, és őt kifejezetten zavarja is esküszöm, ha szennyes van az asztalon. Fürdéskor a levetett ruháját magától dobja a szennyestartóba, és egyszer az is előfordult, hogy a levetett pisis pelus a pelenkázón maradt, és látom, hogy egyszer csak közlekedik vele a szemeteshez... Szóval, a pasik sem reménytelenek, de nagy általánosságban szólni kell nekik, valamint hajszálpontos utasítást adni, és az intelligensebbje ezért nem is haragszik meg :D
2013. jan. 2. 08:37
 20/31 anonim ***** válasza:

A vicc az egészben, hogy engem a párom azért hagyott el, mert nem voltam elég férfias...

Folyton segítettem neki, mosógépet kezeltem, teregettem, takarítottam, sőt főztem is, amikor neki nem volt kedve és csak TV-zett és feküdt, aztán meg azt mondta, hogy szakítani akar, mert ő egy igazi férfitől azért elvárta volna, hogy ellenkezzen vele azért, mert női munkát kell végeznie...

Na erre varrjatok gombot.

2013. jan. 2. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!