Azok a férfiak, akik nem végeznek semmiféle házimunkát, azok mit képzelnek magukról?
Én már nem tudom hogy egy férfi mitől érzi magát férfinak, attól hogy farka van?
Mert hogy büdös nekik a házimunka, egy tányért nem mosnak el maguk után, könnyebb beletenni a mosogatóba, hagy gyűljön majd az asszony a 8-10 órás munka után ha hazaér elmos, kimos, felmos utána mindent?
És még fát vágni meg füvet vágni is nyűg a hátukon? Mert a nők lapátolják már a havat is!
Jah arról meg ne is beszéljünk, ha a nő munkanélküli lesz, akkora férfi osztja az észt, hogy ő keresi a pénzt, kuss a neved!
Annyira elkeserítőek az ilyen kapcsolatok!
Mitől férfi egy férfi most komolyan?
olyan férfivel nem élek együtt, akinek büdös a házimunka. ennyire egyszerű.
mindketten dolgozunk a munkahelyen, itthon sincs egyenlőtlenség. sztem a páromnak lesülne a bőr az arcáról, ha feltett lábbal nézné, ahogy ganézok körülötte.
annyi az egész, h meg kell kérni rá, h pontosan mit csináljon. sajnos abban még nem erős, h észrevegye, de ha szólok, h szemetet le kéne vinni, teregetni, cuccokat eltenni, akkor szó nélkül megcsinálja. ez még nem kiherélés :)
Kérdező, ha hiszed, ha nem, a férfinak nem az a fő feladata, hogy megfeleljen a nők elvárásainak...
Egyébként a kérdésedben érintett állapot az esetek ritkábbik (bár persze létező) részében szól a "büdös a házimunka" dologról, az esetek többségében inkább az eltérő igényszintekről. Nekem pl a "rend iránti igény" c. személyiségjellemzőm értéke 0 azaz NULLA - pszichológus által, az MMPI -teszttel megmérve:))) Még mázli, hogy ezt a zasszony a megismerkedésünk óta tudja is rólam, tehát pontosan tudja azt is, hogy ha én a szobai fotelben hagyom a büdös zoknit, az nem a vele való privát kicseszés, meg nem is az, hogy "majd a szolga elrakja" attitűd, hanem egyszerűen engem nem zavar ott, ha egyedül élnék, a hétvégi mosásig ott békében el lenne. Viszont ő nem szereti ott nézegetni, neki igénye van rá, hogy ne ott legyen, tehát ő elrakja a szennyesbe. Vagy amikor nekem épp nem máson jár az agyam, tehát eszembe jut, hogy ez NEKI fontos, akkor én is, de csak azért, mert a párom szeretem, nem azért, mert szerintem ne lenne tök jó helyen a ledobott zokni a fotelben:)
Az általad felsorolt esetek zöme ugyanerről szól, az adott nőben nagyobb a rend iránti igény - mint a nőkben általában - tehát kisebb kupac mosatlannál, kisebbre nőtt fűnél, kisebb hómennyiségnél is elkezdi őket zavarni... (böcsületes agglegény meg egész héten gyűjti a mosatlant a sütőben, oszt hét végén meg béb...xa vájdling hipós-ultrás vízbe, oszt annyi...)
Tartom:)
Legnagyobb okosságom anno "agglegény koromban" a "steril kosz elmélet" kidolgozása volt... értsd, felszereltem egy utcai fajta higanygőz lámpából az opálbúra leverése után nyert kvarclámpát, amit bekapcsoltam minden nap pár percre... így a 3 hete a polcon felejtett félig megevett szenya is teljes frissességében pompázott a legkisebb romlás nélkül, és gyakorlatilag lehetővé vált, hogy csak sátoros ünnep meg vendégvárás előtt takarítsak:)))
Ja, és persze én még véletlenül sem várok el egyetlen nőtől sem többet, mint magamtól:)
A vicc az egészben, hogy engem a párom azért hagyott el, mert nem voltam elég férfias...
Folyton segítettem neki, mosógépet kezeltem, teregettem, takarítottam, sőt főztem is, amikor neki nem volt kedve és csak TV-zett és feküdt, aztán meg azt mondta, hogy szakítani akar, mert ő egy igazi férfitől azért elvárta volna, hogy ellenkezzen vele azért, mert női munkát kell végeznie...
Na erre varrjatok gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!