Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltoztathat a gyerek? Ha...

Megváltoztathat a gyerek? Ha nem érzem magamban a lehetőséget, hogy jó anya legyek akkor is vállaljak?

Figyelt kérdés

Lassan 40 felé járunk, 36 éves vagyok, tíz éve együtt vagyunk. Már az elején megmondtam, hogy nem akarok gyereket. Látszatra megértette, de mostanában újra előkerült a téma, mindig mondja.

Nincs türelmem a gyerekekhez, nem lennék jó anya. Nem akarom sem magamat tönkretenni idegileg, sem a gyereknek rossz gyerekkort. A férjem erre azt mondja, hogy ez nem indok, úgyis szeretném ha megszületne. Persze, hogy szeretném, ha már meglenne, fel is nevelném, de ennyi szerintem nem elég egy gyereknek. Nem akarom "megnyomorítani" azzal hogy tudom milyen vagyok, hogy nőttem fel én is (pedig engem is szerettek, meg adtak mindent) Férjem családja türelmes, kedves, mint a mesébe, nem érti amit magyarázok neki. Egyszerűen csak nem akarok rossz anya lenni, így érzem tökéletesnek az életem. Ha valakit magam/férjem elé helyeznék, felborítanám az életritmusunkat, az már nem én lennék.

De közben szeretem a férjem, és nem tudom, hogy vágyik egy gyerekre.

2013. jan. 1. 15:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hú, akkor én sűrű elnézést kérek, de szeretnék még kisbabát!! PEdig már 34 éves vagyok(alig mertem leírni)
2013. jan. 2. 20:52
 22/22 anonim ***** válasza:
50 évesen is bevállalhatja valaki - ha akarja...
2013. márc. 23. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!