Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Egy nőnek gondoskodnia kell...

"Egy nőnek gondoskodnia kell a párjáról/férjéről. " Hogyan értelmezed ezt a mondatot?

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 15:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
En most épp nem pontozgattam, de mindjárt neki látok. Nekem minden válasz hasznos, az is, amelyik szerint meg kell osztani a munkát, hiába gondolkodom en "kokorszaki" módon.... 7. Voltam
2012. dec. 31. 17:40
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
Ez teljesen helytálló. A férfinak pedig gondoskodnia kell az anyagiakról. Ház, kocsi, jó fizetés. Ez így korrekt. Ez így működőképes. Ha erre nem képes a férfi, akkor elvárásai sem lehetnek egyetlen egy nő felé sem! Legalábbis ilyen abszolút gondoskodás terén....
2012. dec. 31. 17:42
 13/28 anonim ***** válasza:
44%
főzök, mosok, vasalok rá, mert én vagyok a nő, én tömöm meg a hasát és én vagyok "felelős" a kinézetéért. Röviden ennyi.
2012. dec. 31. 17:43
 14/28 anonim ***** válasza:
52%

A jo feleseg gondoskodik a ferje testi de foleg a lelki szugsegleteirol.Igazi barat a ferjenek meghalgatja megbeszelhet vele mindent es tud vele nevetni de sirni is.

A gondoskodas nem szabad hogy kiszolgalas legyen es nem csak a testi szugsegletekre korlatozodik hiszen ahoz nem kell feleseg ahoz eleg egy bejarono is.

Egy hazastarsi szovetsegben a feleseg eszreveszi mi a ferje lelki szugseglete.Vigszatalas ,kozos program ,nevetes ,kritika es dicseret, elismeres ,tisztelet,romantika erre van szugsege egy ferjnek hogy erezze o a csalad feje es igazi ferfi.

2012. dec. 31. 17:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

17:57

Amit leírtál, arra mindkét félnek szüksége van.

2012. dec. 31. 17:58
 16/28 anonim ***** válasza:
37%
Igen mindket felre igaz de ha a no igy gondoskodik a ferjerol akkor a ferfi igazan ferfinek erzi magat es magatolerthetoen viszont gondoskodik a felesegerol.
2012. dec. 31. 18:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A mondat helytelen. Így helyes: "Egy férfinak gondoskodnia kell a párjáról/férjéről."
2012. dec. 31. 19:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat az elírásért, szóval: "Egy férfinak gondoskodnia kell a párjáról/feleségéről."
2012. dec. 31. 19:08
 19/28 anonim ***** válasza:
47%

ma 17:40

benne volt, hogy nem neked szól ha nem pontozgattál, értelmezés, de amint látom nem lőttem túl mellé...

a 17:57-est meg nem értem miért pontoztátok le, teljesen korrekt kapcsolatot írt le, ez nálunk is így van, csak mivel a kérdés kifejezetten a feleségre irányul, felesleges lett volna leírnia ugyanezt a férjre is, de ez így működik.

Itt tényleg mindenki 30 éves beszűkült elvált nő? mert ha az ilyet lepontozzátok, valahogy megértem, hogy némelyik nőre a kutya se néz rá és lenézik őket...

2012. dec. 31. 19:17
 20/28 anonim ***** válasza:
35%

14

pacsit neked:DD

2012. dec. 31. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!