Szerinted nem visszatetsző, ha egy szülő a saját gyerekét okolja a hátfájása miatt, mondván azért ment tönkre a háta, mert fizikai munkát kellett dolgoznia, hogy a gyrekét eltartsa?
Figyelt kérdés
Te hogy reagálnál, ha ezt vágná apád a fejedhez?2012. dec. 31. 09:39
21/21 sysyqueen válasza:
ha valakinek gyermeke van az nem elég ha csak elárasztom minden földi jóval szeretetet, törődés is kell annak a kis ahogy a nagymamám mondogatta kiskoromban "nyavalyás"-nak. :D furcsa dolog a gyermek vállalás... ha akarod és van miből eltartanod és minden vágyad és mindened meg van hozzá nincs gond... de ha nincs miből mégis becsúszik... és elvetetnéd akkor gyilkosnak titulálnak... ha pedig a világra hozod de ugye nincs miből eltartani és elveszik a gyámügyiek tőled... akkor meg azért ítélnek el... mert hogy potyogtatja a gyerekeket halomra... sokan nem értik meg sajnos hogy egy gyermek kötelességekkel jár... és a szüleinek a kötelessége eltartani nem a kritikusoknak akiktől kapnak hideget és meleget... az én szüleim is fiatalok voltak amikor én becsúsztam... manipulálhatóak voltak, és világra hoztak... ennyi... és a mai napig nem jöttek rá hogy mit jelent gyermeket nevelni... gondolom a te szüleid is hasonlóképp jártak... van egy velem egykorú nő ismerősöm neki egy hat és egy hét éves lánya van ő vele akkor szüntettem meg a kapcsolatot(faképnél hagyta a férje... ), amikor a kislányait szidalmazta és hibáztatta a nyomorúságos életéért még úgy is hogy mondtam neki hogy ilyet ne mondjon többet nekik nem szabad, még úgy is hogy elmeséltem neki hogy én hogyan nőttem fel... sajnos tényleg sokan nem gondolkoznak... és sokakat mások irányíthatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!