Hogy érjem el, hogy elengedjen?
Sehogy.... Ilyenkor a legveszélyesebb odakint elég ha egy részeg tizenéves rátok dob egy petárdát vagy felborul egy tűzijátéktelep és rátok lő mindent. Ilyen idős korban anno engem se engedtek el haverjaimmal, mert tudták hogy mi megy akkor pedig akkor még legális volt a petárdahasználat is. Igaz ma már nem az de sokan még ugyanúgy fogják használni. Meg kitudja mikor lehet bármi baj.
Én már nagykorú vagyok ma már 221 éves, húgom 18. Engem 16 évesen engedtek el először szilveszterezni meg úgy bulizni is húgomat is ugyanígy engedték csak el 16 év felett. Húgomék tavaly voltak bulizni szilveszterkor egy másik házibuliba tartottak és egy főút melletti nagy uutcában volt pont az hogy majdnem rájuk lőtték a tüzijátékot, igaz nem direkt de sok részeg volt ott felborították a telepet és mindent feléjük lőtt, egy fakerítést is elég szépen megrongáltak vele, húgoméknak az volt a szerencséjük hogy áttudtak menni a mellékutcába szép kis tűzijáték volt az bárki megsérülhetett volna főleg hogy a kereszteződésben robbantak a rakéták meg felgyulladt nem kevés bokor. Mázlijuk csak annyi volt hogy volt egy tűzoltó az utcába aki tudta mit kell ilyenkor tenni és hamar eloltott mindent, állítólag rendőrségi ügy volt belőle.
Én 21 vagyok, de én se mennék főtérre.
Előző évben csak sétáltam az utcán, és majdnem nyakonlőttek ilyen visítós rakétával xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!