Hogyan érjem el, hogy Édesanyám ne piszkáljon és
kritizáljon mindig amiért diétázok?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok gyerek és igazából az lenne a legegyszerűbb, ha nem is foglalkoznék a beszólásaival, de mégis zavar és mivel szomszédok vagyunk így naponta többször hallgathatom ezeket. Már kértem szépen, hogy hagyjon békén, összevesztem vele, de eddig minden hatástalannak bizonyult. Szerinte felesleges az egész, minek csinálom...
Szerencsére az élet más területén nem ennyire kotnyeles, de ezzel kapcsoltaban nem tud rólam leszállni és ez egyre jobban megmérgezi az amúgy nagyon jó kapcsolatunkat.
2012. okt. 31. 16:44
1/5 anonim válasza:
Nem érti,hogy miért csinálod? Magyarázd el neki,hogy neked ez nem megterhelő akkor is ezt mondd,ha az),meg hogy te ettől boldogabb leszel.Ne mondd,hogy szálljon le rólad,tutira csak jót akar.Egyébként az is jó még,ha azt mondod, nemcsak fogyni akarsz,hanem egészségesebb is lenni. :) Ha ezek után sem érti,meg akkor nem tudom :]
2012. okt. 31. 16:50
2/5 anonim válasza:
mondd neki,h amióta csinálod jobban érzed magad,jobb a közérzeted,több mindent tudsz csinálni,több az energiád.
vagy egyszerűen mondd azt h már nem diétázol
amúgy elmondanám,h a diéta,és a fogyókúra nem ugyanaz,gondolom ez zavart be anyukádnál.
diéta az,amikor vmilyen ételt elhagysz,mert allergiás vagy rá,vagy egyéb okok miatt nem eszed.NEM FOGYÁS A CÉLJA!!!!
2012. okt. 31. 17:01
3/5 anonim válasza:
Egy idősebb ember bölcsebb, és úgy gondolja, miért sanyargatja magát az ember - esetleg feleslegesen, mert az alkat, a gének követelik egy idő után a jussukat. Drága anyukám is azt mondta mindig, majd lefogysz kislányom, ha valami betegséged lesz, addig élj nyugalomban! Bár még kritizálna, piszkálna! Ne avasd be, hogy milyen szinten diétázol, de mondd, hogy változik a világ! Volt a zsír, aztán jött az olaj, most megint a zsír. Előbb a margarin, most a vaj ismét. Az idős ember meg tudja, hogy mindenből mértékletesen és módjával.
2012. okt. 31. 17:02
4/5 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy egyáltalán honnan tudja, hogy diétázol? Nem kell elmondani senkinek és akkor nem piszkálnak vele.
2012. okt. 31. 17:11
5/5 anonim válasza:
Érdekes, egy szóval sem írtad, hogy miért is csinálod? Kövér vagy, vagy beteg? Mert ha egyik sem, akkor valóban felesleges. Ha meg igen, akkor magyarázd el anyukádnak is. Ugye nem vagy anorexiás?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!