Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy a báttyám ne...

Pattancs kérdése:

Mit tegyek hogy a báttyám ne piszkáljon folyton?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 09:58
 1/5 anonim válasza:
egyzserü szolj anyudnak ö miindig jot tesz vagy ha nem volt jó ötlet akkor csinálj vele csineket
2012. aug. 8. 10:34
 2/5 A kérdező kommentje:
hiába szólok anyunak anyu lesz*rja apu meg tominak ad igazat -.-" a csín nem hangzik rosszul :) köszi :P
2012. aug. 8. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Mutasd meg neki, hogy nem érdekel, ha piszkál. Ettől dühös lesz az elején és jobban fog piszkálni, de ha tartod magad, akkor rájön, hogy idő és energiapazarlás a részéről.

Ugyanebben a cipőben jártam. Kemény 3 hónap volt de megérte :)

2012. aug. 8. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
aha szerintem ezt meg próbálom ;) köszi :P ha meg ez sem jön be....akkor meg fel rugdosom :)
2012. aug. 8. 11:22
 5/5 anonim válasza:
szia az vagyok aki elsönek irt mondok példáz halat a párna alá vagy amit sziookott rágcsálni elvei töle ja és mond meg apukádnak hogy ne mindig tominak agy igazuat mert fiuz vagy jobb aban amiben én néhha öött is büntetnikel
2012. aug. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!