Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a Báttyám?

Miért ilyen a Báttyám?

Figyelt kérdés

Már nagyon ki vagyok készülve, mert a bátyámnak szinte csak egy éllettelen test vagyok... Szerintem ennek nem így kéne lennie. Ma is jön haza gyakorlatról, megkérdezi gépezhetek- e(mikor neki 2x jobb gépe van és lusta bekapcsolni...)

Ebből már nagyon elegem van, mert "Csak" Facebookozni megy, pedig turkál a gépemben... Na de ma nem engedtem meg, a reakciója ez volt: Kibuktatott, aztán megrugdosott, majdnem kinyomta a szememet is szó szerint...

Ha lenne valami fontos dolgom a barátaimmal, ő ezt megtudja, rögtön lelök a székről, (egyszer majdnem kitört a nyakam) és az ő kis dolgait intézi...

Már számtalan zúzódás van a lábamon, mindig sértéseket vet rám: PL, büdös vagyok(Mosakodom minden nap, egyáltalán nem vagyok büdös!)

Egyfolytába ezzel jön...

Anyámmal is beszéltem, ő lekakilja nagy ívben...

Szerintem ez így nem lesz jó...

Nekem soha sem segítene semmiben, szüleim dolgoznak, magamra vagyok ítélve a leckeírás közben, mikor segítséget kérek elutasít: Takaordjál a k**va a**ádba abba! Bukott szamár leszel, és mész a cigányok közé!

Kérlek segítsetek nekem, hogy mit tudnénk tenni...

12/f

2011. júl. 14. 14:22
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%
add meg a nevét, hol laksz, hogy néz ki és már megyünk is a fiúkkal!
2011. júl. 14. 14:28
 2/60 A kérdező kommentje:
Ezt most hogy érted?
2011. júl. 14. 14:30
 3/60 anonim ***** válasza:
65%
Ha a bátyád Nem olyan idősebb nálad akk szólj vissza neki.Én 13 éves vok és a tesóm meg 17 és velem is ezt csinálta pár hete de én belevertem a po*ájába és eltakarodott a gép elől.Nem is mert bejönni a szobámba.Legyél bátor, ne kis puding testű vagy akármi hanem kőkemény.Ha a szüleid nem foglalkoznak veled akk készíts bizonyítékot Pl.:kamerát állísd be valahova vedd fel és megmutatod az ősöknek. Üdv.:Guitar Hero
2011. júl. 14. 14:31
 4/60 A kérdező kommentje:
19 éves a báttyám, nem szerencsés visszaszólni mert megrugdos.
2011. júl. 14. 14:32
 5/60 anonim ***** válasza:
42%
Csak tűrni tudsz. Aztán, ha felnősz, és ő segítségre fog szorulni, akkor majd felemlegeted a régi szép időket neki.
2011. júl. 14. 14:32
 6/60 anonim ***** válasza:
gitárhéró nyilván "bevered a pofáját" egy nálad 4 évvel idősebbnek, aztán be se mer menni a szobádba nudli testű!
2011. júl. 14. 14:33
 7/60 anonim válasza:
azért bánt, mert hagyod!
2011. júl. 14. 14:33
 8/60 A kérdező kommentje:
De nem tudok ellene sehogy sem védekezni, székkel is szokott támadni! -.-
2011. júl. 14. 14:34
 9/60 anonim ***** válasza:
Hát azért hogyha olyan idős akk ne nagyon próbálkozz.Akk ahogy az előző válaszoló mondta:"Tűrd a verést és majd később jó lesz".
2011. júl. 14. 14:35
 10/60 A kérdező kommentje:
De már nem tudom tűrni! Elegem van belőle!
2011. júl. 14. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!