Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a Báttyám?

Miért ilyen a Báttyám?

Figyelt kérdés

Már nagyon ki vagyok készülve, mert a bátyámnak szinte csak egy éllettelen test vagyok... Szerintem ennek nem így kéne lennie. Ma is jön haza gyakorlatról, megkérdezi gépezhetek- e(mikor neki 2x jobb gépe van és lusta bekapcsolni...)

Ebből már nagyon elegem van, mert "Csak" Facebookozni megy, pedig turkál a gépemben... Na de ma nem engedtem meg, a reakciója ez volt: Kibuktatott, aztán megrugdosott, majdnem kinyomta a szememet is szó szerint...

Ha lenne valami fontos dolgom a barátaimmal, ő ezt megtudja, rögtön lelök a székről, (egyszer majdnem kitört a nyakam) és az ő kis dolgait intézi...

Már számtalan zúzódás van a lábamon, mindig sértéseket vet rám: PL, büdös vagyok(Mosakodom minden nap, egyáltalán nem vagyok büdös!)

Egyfolytába ezzel jön...

Anyámmal is beszéltem, ő lekakilja nagy ívben...

Szerintem ez így nem lesz jó...

Nekem soha sem segítene semmiben, szüleim dolgoznak, magamra vagyok ítélve a leckeírás közben, mikor segítséget kérek elutasít: Takaordjál a k**va a**ádba abba! Bukott szamár leszel, és mész a cigányok közé!

Kérlek segítsetek nekem, hogy mit tudnénk tenni...

12/f

2011. júl. 14. 14:22
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Szólsz a rendőrségnek.Ez már testi brutalitás.A tesód majdnem felnőtt és ilyen hülye??
2011. júl. 14. 14:37
 12/60 anonim ***** válasza:
Szarj bele a táskájába ha szórakozik.
2011. júl. 14. 14:39
 13/60 anonim ***** válasza:
xD
2011. júl. 14. 14:40
 14/60 A kérdező kommentje:
De börtönbe juttatni nem akarom! Azét csak a testvérem!
2011. júl. 14. 14:40
 15/60 A kérdező kommentje:
xD, de kérlek normálisakat :D
2011. júl. 14. 14:41
 16/60 anonim ***** válasza:
Nem majdnem.18év felett büntethető.. s ez már kimeríti a testi fenyítést. Menj a sebészetre asszem s kérj látleletet. Majd irány a rendőrség. Majd megtanulja. Hogy a szüleid miért ilyenek nem tudom:(
2011. júl. 14. 14:41
 17/60 anonim ***** válasza:
De milyen testvér??Egy nagy bunkó tele szék fegyverekkel??
2011. júl. 14. 14:42
 18/60 A kérdező kommentje:
KB... Széklábgyilkos...
2011. júl. 14. 14:42
 19/60 anonim ***** válasza:

Ha jóba vagy keresztapáddal vagy akárkivel aki így rokonod akkor intézd el vele.

Nekitámadni nemérdemes mert nem tudod úgyse megverni, sokkal idősebb. De tényleg úgy lesz hogy később majd visszakapja amikor nagyobb leszel.

2011. júl. 14. 14:43
 20/60 A kérdező kommentje:

De nem akarom börtönbe juttatni, ezt már mondtam!

Ennyire nagy büntetést nem akarok neki!

Kiutállna a család ha ezt megtenném!

2011. júl. 14. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!