Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a Báttyám?

Miért ilyen a Báttyám?

Figyelt kérdés

Már nagyon ki vagyok készülve, mert a bátyámnak szinte csak egy éllettelen test vagyok... Szerintem ennek nem így kéne lennie. Ma is jön haza gyakorlatról, megkérdezi gépezhetek- e(mikor neki 2x jobb gépe van és lusta bekapcsolni...)

Ebből már nagyon elegem van, mert "Csak" Facebookozni megy, pedig turkál a gépemben... Na de ma nem engedtem meg, a reakciója ez volt: Kibuktatott, aztán megrugdosott, majdnem kinyomta a szememet is szó szerint...

Ha lenne valami fontos dolgom a barátaimmal, ő ezt megtudja, rögtön lelök a székről, (egyszer majdnem kitört a nyakam) és az ő kis dolgait intézi...

Már számtalan zúzódás van a lábamon, mindig sértéseket vet rám: PL, büdös vagyok(Mosakodom minden nap, egyáltalán nem vagyok büdös!)

Egyfolytába ezzel jön...

Anyámmal is beszéltem, ő lekakilja nagy ívben...

Szerintem ez így nem lesz jó...

Nekem soha sem segítene semmiben, szüleim dolgoznak, magamra vagyok ítélve a leckeírás közben, mikor segítséget kérek elutasít: Takaordjál a k**va a**ádba abba! Bukott szamár leszel, és mész a cigányok közé!

Kérlek segítsetek nekem, hogy mit tudnénk tenni...

12/f

2011. júl. 14. 14:22
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

De mondom hogy nem akarok neki börtönt!

Valamit találjatok már ki...

2011. júl. 14. 14:51
 32/60 anonim válasza:
Hát ha szólsz nekik és nem érdekli őket, hogy a földön rugdos a bátyád, akkor a szüleid se normálisak és akkor irány a helyi rendőrség.
2011. júl. 14. 14:52
 33/60 A kérdező kommentje:
Jah, egyébként a családtagjaim előtt is éget ami nagyon fáj...
2011. júl. 14. 14:53
 34/60 anonim ***** válasza:
100%

basszus neked semmi sem jó? annyi jó ötlet hangzott el. ha igazán szeretnéd leállítani menjél el a rendőrségre. miért húzod a szád? azt akarod, hogy terrorizáljon? ...

egyszer megütöd, úgy, hogy fáj neki lehet kétszeresen kapod vissza.

te sem tűrni nem akarod, se rendőrségre menni... se semmi. ha ülsz a fenekeden nem lesz jobb. nem siránkozni kell, hanem TENNI érte!

2011. júl. 14. 14:53
 35/60 A kérdező kommentje:
De most hívjam fel a rendörséget hogy ver a testvérem?
2011. júl. 14. 14:54
 36/60 A kérdező kommentje:
Szerintetetek adjak neki még 1 esélyt vagy sem?
2011. júl. 14. 14:59
 37/60 anonim ***** válasza:
igen,ne várj addig míg intenzívre ver.
2011. júl. 14. 14:59
 38/60 anonim ***** válasza:
44%

Csinálj neki egy ébresztőt:

Reggel úgy keltet hogy egy vedér jó hideg vízzel leöntöd, amikor felpattan baseball ütővel durr arcon.

2011. júl. 14. 15:00
 39/60 A kérdező kommentje:
hát jó, de most meglevkéztetem VALAHOGY ha bejön...
 40/60 anonim ***** válasza:

te tudod adsz-e neki.

és az, hogy, hogyan intézd el a rendőrséggel azt már írták előttem. csak olvass vissza!

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!