Sürgős! Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy normálisan suliba menjek?
mindjárt itt a suli már első óta magántanuló vagyok a városból SENKIT nem ismerek! nagyon idegesít amikor az emberek szomszédok vagy akárki beszél valamiről és én mukkot sem értek belőle! amúgy azért vagyok magántanuló mert szívbeteg vagyok... na de b.meg semmi bajom! de így? hát én meg fogok őrülni ha még egy évet magántanuló ként kell töltenem! beleőrülök a magányba! a szüleimmel már beszéltem anyám mondta hogy majd beszél az igazgatóval de azóta is egy nagy SEMMI!!! még biciklizni sem tudok! egyedül még az utcán kívülre sem mentem! sőt! olyan se volt soha hogy az utca végére megyek! a bátyáim folyton piszkálnak. és az a gáz hogy így út tűnik mintha elkényeztetett p. lennék de én... úgy akarok élni ahogyan minden normális gyerek én így meghalok! ha nem magamtól akkor megölöm magam! mit tudnék csinálni?
12 lány
Csak az a megoldás, hogy a szüleiddel megbeszéled; ha egy számukra is megnyugtató szakorvosi vélemény szerint normális közösségbe járhatsz, akkor szeretnél ugyanolyan iskolás lenni, mint a korodbeliek. Mondd el nekik, hogy 12 évesen úgy érzed magad, mint aki a tegnapi esővel jött a Földre, és ez zavar, mert nem tarthatnak életed végéig búra alatt. Te sem vagy szívgyógyász, ők sem, hallgassatok meg együtt egy olyan orvost, akinek ez a szakmája.
Arra azért készülj fel lelkileg, hogy ha sikerül is elérned amit akarsz, az idegen közösség miatt, te valószínűleg most fogod majd megkapni azokat a vírusos, bacis kis nyavajákat, amin a "normál" 12 évesek már átestek. Vagy ha megkapják, a szülők nem rémülnek halálra, mert tudják, hogy ez ebben a korban szinte "természetes". Szóval, nem lesz könnyű menet, minden nátha miatt úgy fogják érezni, hogy nekik van igazuk...De légy kitartó.
A szüleid teljesen ok nélkül tartanak búrában!Az ösémnek nem csak a szíve volt jobboldalon,hanem minden belső szerve is fordított oldalon volt.Egy komoly kivizsgálás után derült ki,hogy a két szívkamra között egy kis rés van.Ez azzal a veszéllyel járt,hogy a vér az egyeik kamrából átlökődik a másikba,és halált okoz.Az orvos szerint ma már kétéves korban megműtik az ilyen betegek szívét.A statisztikák szerint az ilyen betegek 40 éves kornál nem élnek tovább( Nem amiatt,hogy a szívük a jobb oldalon van,hanem a lyuk miatt).Az öcsém egyetemet végzett,dolgozott és nem kímélte magát egyáltalán.73 évesen halt meg parkinson kórban.A szíve soha nem okozott neki semmilyen gondot.
Menjetek el egy alapos kivizsgálásra,akkor a szüleid is belátják,hogy nem kell annyira félteni téged.
utolsó előtti: örülök hogy az öcséd ilyen sokat élt. de mondd! ha az öcséd ennyi idős volt te most mennyi vagy? (nem ide illik de érdekel)
utolsó: nem lehet! most voltam a mandulagyulladásommal orvosnál. nem hinném hogy most kéne újra betegnek lenni amikor meggyógyultam de az is igaz hogy most lesznek ilyen kötelező védőoltások. talán akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!