Hány tagu a családotok? Kivel vaygtok nap mint meg az ünnepekben? Mi 4 én férjemmel kisfiammal és a kutyankkal
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 23:41
1/8 anonim válasza:
3- kisfiunk, férjem, én.
A második részét nem nagyon értem :)
Általában hármasban vagyunk (heti 4 nap) vagy sógoromékkal, barátokkal a hétköznapokban. Ünnepekkor a szülőknél vagyunk. Plusz havi egy hétvégét valamelyiknél.
2/8 anonim válasza:
A szűk családi kör: Férjem, én, pocaklakó, kiskutyánk. :)
3/8 anonim válasza:
Anyám, én, kutyus.
Ünnepekkor barátoknál, ott jó nagy a család..
4/8 anonim válasza:
A családom legalább 100 tagú. Hétköznap a párommal vagyok. Ünnepekkor valamelyikünk szüleinél, már ha olyan ünnep. Karácsonykor szülőknél vagyunk, bár szenteste kettesben. De van olyan ünnep, ami számunkra semmit nem jelent, pl. a húsvét. Olyankor vagy ki sem mozdulunk a házból, vagy elmegyünk wellnessezni. Van 2 macskánk, de ők nem családtagok, hanem háziállatok. Bár imádom őket, soha nem jutott volna eszembe, hogy azt mondjam "mi karácsonykor négyen voltunk: én, Béla, meg a két macska".
6/8 anonim válasza:
Hétköznapokat egyedül élem. Ünepekkor 4-en vagyunk.
7/8 anonim válasza:
Én,párom,anyum,és a kutya.
Ünnepekben nagyapám el jön hozzánk,apósomhoz pedig mi megyünk.
8/8 anonim válasza:
Párom és én vagyunk a magunk legszűkebb családja. Szenteste így vagyunk ketten (amíg nincs babánk).
A szűk család: Anya-férje, Apa-élettársa, Mama-papa, Párom anyukája
Az anyósom kivételével így együtt töltöttük az ünnepeket.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!