Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány tagu a családotok? Kivel...

Hány tagu a családotok? Kivel vaygtok nap mint meg az ünnepekben? Mi 4 én férjemmel kisfiammal és a kutyankkal

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:

3- kisfiunk, férjem, én.

A második részét nem nagyon értem :)

Általában hármasban vagyunk (heti 4 nap) vagy sógoromékkal, barátokkal a hétköznapokban. Ünnepekkor a szülőknél vagyunk. Plusz havi egy hétvégét valamelyiknél.

2012. dec. 29. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
A szűk családi kör: Férjem, én, pocaklakó, kiskutyánk. :)
2012. dec. 29. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Anyám, én, kutyus.

Ünnepekkor barátoknál, ott jó nagy a család..

2012. dec. 29. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
A családom legalább 100 tagú. Hétköznap a párommal vagyok. Ünnepekkor valamelyikünk szüleinél, már ha olyan ünnep. Karácsonykor szülőknél vagyunk, bár szenteste kettesben. De van olyan ünnep, ami számunkra semmit nem jelent, pl. a húsvét. Olyankor vagy ki sem mozdulunk a házból, vagy elmegyünk wellnessezni. Van 2 macskánk, de ők nem családtagok, hanem háziállatok. Bár imádom őket, soha nem jutott volna eszembe, hogy azt mondjam "mi karácsonykor négyen voltunk: én, Béla, meg a két macska".
2012. dec. 30. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
6: szüleim + 3 testvérem
2012. dec. 30. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Hétköznapokat egyedül élem. Ünepekkor 4-en vagyunk.
2012. dec. 30. 02:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Én,párom,anyum,és a kutya.

Ünnepekben nagyapám el jön hozzánk,apósomhoz pedig mi megyünk.

2012. dec. 30. 05:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Párom és én vagyunk a magunk legszűkebb családja. Szenteste így vagyunk ketten (amíg nincs babánk).

A szűk család: Anya-férje, Apa-élettársa, Mama-papa, Párom anyukája

Az anyósom kivételével így együtt töltöttük az ünnepeket.

24N

2012. dec. 30. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!