Ti mit tennétek?
Az ALT és az ALT GR között van a szóköz billentyű! Használd!
Ha így írsz, sokkal kevesebb ember fogja venni a fáradságot, hogy kibogozza a mondanivalód!
Tudod a szükség nem itt kezdődik...
Meg nem is értem. A szüleid másik gyereket ajándékoznak meg azokkal a dolgokkal, amiket ti kértek? Vagy mi van?
Mit segítsünk? Vegyünk neked fényképezőgépet?
(úgy látszik, a gimiben már a vesszőt se tanítják).
Egyszerű, konkrétan mond meg szüleidnek, hogy nem kell semmit venni, pénzt adjanak helyette és azon te megveszed a dolgokat.
A helyzet az, hogy ti megmondjátok mit szeretnétek, gondolják azt szeretné akkor más is aki olyan korú mint ti így meg van oldva az ajándéka rokonoknak.
anyád vették a fényképezőgépet az unokatesódnak?
Hát tudod a fényképezőgép nem szükséglet, hanem igény, lehet nélküle élni. Kissé drága is, nem? Talán nem volt pénze a szüleidnek rá?
Gondolom kérted is a fényképezőgépet.
És létszükséglet vagy sem,drága vagyy sem,én azt nem nem értem hogy ha te kérted,akkor miért uncsidnak vették nem neked,pláne hogy a te szüleid.
Neki is vehetnek persze ajándékot,sőt,de hogy miért így csinálták az nekem magas.
"A szüleim vettek is de nem Ő kaptam meg" - ez mi akar lenni?
"A szüleimmel nem akkor már beszéltem róla" - mikor?
"azért kap cuccokat mert elváltak a szülei" - kinek? Az unokatesódnak? Mert utána már a tesódról dumálsz.
"Lécci segítsetek" - miben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!