Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző az a nő, aki nem akar...

Önző az a nő, aki nem akar férjhez menni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 18:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

NEM, nem önző.

Éppen annyi nő van, aki nem akar házasságot, mint férfi. Ha az egyik félnek nem tetszik a nagy lagzi, nem megy bele.

Ha ennyire nem egyezik a két fél ízlése, hogy nem tudnak kompromisszumot kötni, akkor nem egymásnak valók.

2012. dec. 29. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Önzőő??

Mmmmivaaan?:)

Férjhez menni akkor szokás, ha az jobb, mint egyedül.:)

2012. dec. 29. 19:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, a házasság egy lehetőség, semmi több.
2012. dec. 29. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:

LOL WTF? amikor megláttam a kérdést, kb ez jutott eszembe.

az önzőség nem itt kezdődik.

a párommal szemben nagyon is önzetlen vagyok. az, h a házasságtól irtózom, az az egyéni szoc. problémám. szerencsére nem erőlteti, bőven elég, h jól működik a kapcsolatunk, közös céljaink vannak, és családot tervezünk ennek nem feltétele az esküvő. legalábbis én úgy tudom.

2012. dec. 29. 20:44
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem, és ugyanígy az a férfi sem, aki nem akar házasodni.

Bárhogy is, hitegetni a másikat kegyetlen dolog. Jobb az elején megmondani az igazat, mert minél tovább halogatod, annál nagyobb fájdalmat okozol.

2012. dec. 29. 22:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Számomra sehogy nem jön össze, hogy mi köze a házasságnak az önzőséghez. Én elég önző nő vagyok, sok mindenben azt nézem, hogy nekem mi a jó, és jobban szeretek kapni, mint adni, mégis férjhez mentem már rég, és nem is készülünk elválni sem.
2012. dec. 30. 00:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyakam tenné rá, hogy ez így elhangzott a Kérdező környezetében, nem véletlenül kérdezi..

Nekem is mondtak már, hogy önző vagyok, amiért nem megyek férjhez.

Önzőségem fokozása, hogy gyereket sem akarok.

De már egész jól vissza tudok szúrni, hogy rosszul essen annak, aki ezzel jön ;)

Ők nekem a szegény mártírok, mert megfigyeltem,hogy csak az mond ilyet, akinek gallyon van az élete. A házassága csőd, retteg, hogy a férjét elszereti egy független-gyermektelen nő. A gyereknevelésben szintén kudarcot vallott, gondolom ezt abból, hogy az a három ember, aki nekem ilyet mondott, mindhárom elviselhetetlen gyereket "nevel". Neveletlenek, hisztisek.

Gyanítom ilyenkor jön belőlük az irigység, én meg tényleg vagyok annyira rossz nő (önző :D ), hogy sót is szórjak a sebükbe..

Persze én sem teszek ilyet ok nélkül, csak ha belém köt valamelyikük.

32N

2012. dec. 31. 00:48
 18/22 anonim ***** válasza:
És mit mondasz nekik vissza?
2012. dec. 31. 01:01
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyiket fűztem, hogy jöjjön velem tirolba dolgozni (pár évig szezonálisan dolgoztam kint egy hotelben, mint szobalány, és nagyon jól kerestem), mert fele annyi melóval,mint amit ő otthon végez, havi 1250 eurót lehet keresni tisztán. Igazi cseléd otthon, pedig dolgozik ő is. És persze mindig hozzáteszem, hogy kár, hogy a férjed nem engedi.

A másiknak csak annyit, hogy ha én is olyan szegény lettem volna és nem tanulok legalább nyelveket, akkor valószínűleg én is férjhez mentem volna, hogy legyen aki eltartson.

A harmadikkal könnyű dolgom volt: "hát, tudod, sokszor megfordult a fejemben, hogy milyen jó lenne férjhez menni, csak eszembe jutott például a te eseted is, hogy mennyire megalázó volt, mikor a Feri lebukott azzal az idősebb nővel."

A harmadik azóta nyilván szóba sem áll velem, az első akiről írtam egy régi osztálytársam, és ha otthon vagyok, akkor sokat találkozunk (nem direkt megbeszélten), mert közel lakunk egymáshoz.

A másodikra csak annyit, hogy sajna a rokonait nem válogathatja meg az ember.

2012. dec. 31. 01:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Én szivesen kimennék Veled egy időre Tirolba.:)
2012. dec. 31. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!