Mit csináljak anyámmal? (lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Van egy fiú kb 1 éve ismerem, és szerelmes vagyok belé.De a fiú nem is tudja,nem is tetszem neki szóval csak barátok vagyunk.Anyám is tudja hogy szeretem,nem jó vele a kapcsolatom szóval nem tőlem.Csak egyszer bele olvasott a naplómba(véletlen az egyik szobában hagytam 5 percre míg a másik szobában voltam)és ott olvasta.Néha átszoktam menni a fiúhoz,de most mennék először egyedül.Amúgy a családjával is jóban vagyok.Van két húga és a természetesen a szülei.Tegnap is mondtam anyámnak,hogy valamikor szilveszter után átmegyek.Eddig jól ment,megengedte meg minden.Utána rá egy órára kb megint felhozta a témát hogy minek megyek? Mondtam hogy mert rég voltam náluk.Erre elkezdi hogy jól van menjek ha azt akarom hogy megbas**anak az úton.Meg hogy persze látni kell azt az idiótát(a fiút).Meg olyat mondott hogy azért mész hozzá mert már nagyon viszket,mi? Itt kiakadtam hogy mi alapján és hogy mondhat ilyet.Másnap reggel meg már jött azzal mikor feltűnt hogy nem szólok hozzá csak ha kérdez hogy jól van igazad volt.De állandóan ilyen.Szerintetek ez normális így?2012. dec. 29. 12:52
11/17 anonim válasza:
Nem is kell hozzá bírói határozat, 14 éves kor fölött a gyerek maga dönt arról, kivel él.
13/17 A kérdező kommentje:
Ha nem is kell bírósági határozat hozzá akkor egyszerűen megmondhatom anyámnak hogy apumnál akarok lakni,és ha apum belemegy akkor elköltözhetek és ennyi? Amúgy még ezt át gondolom,de akkor lehet ez lesz.
2012. dec. 29. 21:47
14/17 anonim válasza:
Hát előbb bizonyosodj meg róla, hogy apukád nem ilyen érzelmi kínozó, mert akkor aztán cseberből vederbe...:)
Ha kell indok hivatalosan, akkor megmondod, hogy anyukád bántalmaz, leírd, miket mond, stb. Ez akár gyermekvédelmi ügy is lehet, ha úgy akarod.
15/17 A kérdező kommentje:
Azért válaszokat tényleg várok az előző kérdésemre,de egyelőre szerintem maradok itt és ha nagyon eldurvul a helyzet(jó,ez se és eddig se volt semmiség)akkor komolyan elgondolkodom a költözésen.
2012. dec. 29. 21:58
16/17 anonim válasza:
Hát tulajdonképpen szexuális zaklatás, hogy ilyeneket mond.
Kéne szólj valakinek. Szaktanácsot kérni a neten, suliban, háziorvostól, stb.
17/17 anonim válasza:
Igen szimplán elmehetsz, bíróság végülis akkor kell, ha kértek gyerektartást. Szerintem egész nyugodtan beszélj apuddal, hogy hogy viselkedik veled, és megoldható lenne e a költözés, az is lehet anyud is megváltozik ha elmennél de persze nem ismerem nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!