Mit csináljak anyámmal? (lent)
1.Apum nem lakik velünk,ezt ami volt még nem tudja.De az eddigiek is kiakasztották aput,pedig az nem volt ennyire durva.
2.nem azért megyek.
hmm hát elég alpári a stílusa
mond neki hogy nézd Anyukám én szerelmes vagyok x be ,de van eszem tudok magamra vigyázni kérlek ne aggódj ha lefekszem vele védekezni fogunk (úgy is legyen :))
Ha elég szépen beszélsz nem tud majd mit kezdeni vele..sajnállak egyébként az én Anyám is tapintatlan de már kinőttem :)
3 as vagyok
29 :) és még nagyon jól emlékszem az ilyen beszólásokra,még most is csinálná anyukám ha lenne rá lehetősége de már nem érdekel
20 éves koromban szakítottunk a barátommal aki finoman szólva nem illett hozzám ,ezt mindenki tudta de nekem nagyon nehéz időszak volt,egyetlen ember fárasztott azzal hogy tudhattam volna meghogy szedjem már össze magam:anyu
ezt csak azért irtam mert úgy gondolom hogy van az a típusú anya aki féltékeny a lányára mint nőre sajnos anyukám ilyen ,az az igazi hercegnő típus aki körül az egész világnak kell forognia.már nem érdekel de akkor nagyn rosszul esett.Mi is ketten voltunk anyuval egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!