Mit csinaljak anyammal?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, o viszont allandoan velem akar lenni. Egyutt elnek a szuleim es nincsenek rosszban. Minden nap kerdezgeti nem jossz velem varost nezni? Nem megyunk el muzeumba? Ilyenekre senkivel nem mennek, nem hogy vele. Mondom neki, hogy ennyi idosen az ember n az anyjaval akar lenni, es o is mondta, h o se akart az anyjaval lenni. Nem akarom megserteni, mit csinaljak hogy felfogja?2012. dec. 27. 15:22
1/10 anonim válasza:
Csak veled akar lenni, törődik veled. Nézegess itt más kérdéseket is, ott arról panaszkodnak hogy anyjuk-apjuk iszik és sosem törődtek velük. Becsüld meg az anyukádat.
2/10 anonim válasza:
20 éves vagyok, imádok anyámmal vásárolni, várost nézni, akármit csinálni, vagy csak úgy kimozdulni, kihasználom az időt vele, amit itthon töltök, mert apám miatt elég ritkán járok haza. És egyáltalán nem érzem cikinek, sőt, büszke vagyok rá, hogy ilyen anyám van!
3/10 anonim válasza:
na nálunk az ellenkezője van. 17 évesen hagyott itt anyám. tedd össze a két kezed hogy ilyen anyukád van...
4/10 anonim válasza:
Igen én is azt mondom hogy nagyon jó anyukád van:)
Ha viszont tényleg nem szeretnél vele sehová menni, üljetek le és beszéljétek át a dolgokat..megfogja érteni. vagy mondd neki hogy csináljatok más programot ami téged is érdekel:)
5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj anyammal, nem vagyunk rosszban, de semmiben nem ertunk egyet. Most nem ilyenre gondolok, h tanulas vagy otthonrol eljaras (ezekben sem). Hanem pl. politikta. Mondok valamit leordit, hogy miket merek mondani, es aztam 1-2 orat osztj az eszt es bele se szolhatok.
2012. dec. 27. 15:48
6/10 anonim válasza:
Nagyon jo, hogy az anyud akar veled programot csinálni. Miért ne mehetnél az anyuddal, én nekem ez sohasem jelentett semmi zavart, ha mennem kellett vele.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, miért kellene mindenben egyetértenetek? Hidd el, sehol sincs ilyen, és egyébként sem a nézetbeli különbségeken múlik egy jó kapcsolat. Ha látnád, milyen veszekedéseink vannak néha, egy kanál vízben meg tudnánk fojtani egymást, egészen öt percnyi ideig. Fél órával ksőbb röhögünk az egészen, mert közben meg egymásért is ölni tudnánk :)
8/10 anonim válasza:
örülj neki... nekem anyám egyszer nem mondaná hogy menjek vele várost nézni vagy vásárolni.. múltkor elhívtam magammal cipőt venni(faluban lakunk, 2 perc alatt bárhova el lehet jutni gyalog) mert amit veszek sosem tetszik neki és megsértődik. erre azt mondta hogy nem jön velem mert messze van... szóval becsüld meg anyudat és örülj hogy nem tojik a fejedre!!
16/L
9/10 A kérdező kommentje:
7es...jo neked, hogy ot percig. Mint irtam, nalunk orakig.
8as En nem szeretnek vele menni. Ezt probaltam leirni
2012. dec. 27. 16:29
10/10 anonim válasza:
akkor rázd le mindig, aztán majd amikor sosem hív sehova akkor meg nézhetsz és sírhatsz hogy miért rontottad el a kapcsolatotokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!