Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segistenétek? Mit csináljak...

Segistenétek? Mit csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés
Mióta apu meghalt, nagyon furcsán viselkedik, cirkuszol és egyfolytában sir. Decemberben hozzánk költözött a párom, azóta még rosszabb, a gyülöletet érzem tőle, állandóan ellenünk tesz, beszélgetni nem tudok vele, azt se tudom neki elmondani, hogy kisbabánk lesz, pedig már ideje lenne elkezdeni rendbetenni a szobát. 19 éves lány vagyok és 30 hkm
2012. szept. 4. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

30 khm, azaz 30 köhögés ?? miért? ha sürgetsz, nem válaszolunk gyorsabban....

szerinted? meghalt a férje??? maga alatt van...

A gyereked lelkivilágát azért remélem megérted...

Amúgy meg biztos fel se tűnt neki h hasad van, annyira hülye....mi eza hülye kérdés?

2012. szept. 4. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben minek vállaltok gyereket? Alapból nem jöttök ki vele, akkor szerinted a gyerek születése után mi lesz? Ez jobb nem lesz azt gondolhattad volna előre. 30 hetes terhes vagy, de az anyád nem tud róla.. Na ne viccelődj!
2012. szept. 4. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szegény anyukád apadlón van, te meg odaviszel egy idegent ráadásul még egy paróság is jön, mire kellett, korai meg, de már ha így van akkor üljetek le vele és beszéljétek meg.
2012. szept. 4. 10:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nem ezügyben kerestelek meg titeket én tanácsot szeretnék kérni, hogy mit csinéljak vele? Elég kinos a viselkedése, hozzáállása mindenhez, ugy viselkedik néha mint egy kisgyermek, cirkuszkodik, vitatkozik, pszichikailag nem beszámitható, de azt mondja magáról, hogy nem beteg, orvoshoz nem menne, ha veszünk valamit, neki az nem kell, de képes egy csoki miatt hisztitni, hogy miért nem vettünk neki vagy pl bejön az éjszaka közepén és csak ugy elkezd kiabálni, hogy ő csak nevelt. Én már lelkileg kivagyok tőle. Félek, hogyha megszületik a pici akkor is ezt fogja csinálni
2012. szept. 4. 10:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as épp az a probléma, hogy nem lehet vele beszélni. Azt meg ő mondta, hogy költözzünk össze, mert a pároméknál is nagy gondok voltak
2012. szept. 4. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudod, az emberek általában először gondolkodnak és csak utána cselekednek. Úgy látom nálatok ez fordítva történt. Talán ha nem szülnél gyereket az anyád nyakára, aki teljesen ki van készülve idegileg, akkor nem lenne ilyen probléma.

Nem lehet vele mit csinálni, költözzetek el, ha annyira nem tudjátok elviselni. Nem tudhatjuk, hogy mi az oka annak, hogy ilyen lett, lehet, hogy az apád halála, de az is lehet, hogy valami más áll a háttérben.

2012. szept. 4. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, én már 7 éve ezen gondolkodom, hogy mit lehetne csinálni, mindig gondolkodom, mielőtt cselekednék. Tudtommal ő sincs ellene egy unokának, csak amikor visszaesik ilyen lelkiállapotba, akkor képes lenne engem ezért két kézzel megfojtani
2012. szept. 4. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukád depressziós. Nem hinném hogy titeket akar bántani, legalábbis nem direkt módon. Ki vannak készülve az idegei. Próbálj meg vele beszélni, és hátha a kis unoka hoz egy kis megnyugvást a számára. Ha nagyon nem megy, akkor el kell gondolkozni a költözésen, mert ha megszülsz és anyukád állapota tovább romlik, az nem biztos hogy sok jóra fog vezetni. Én megpróbálnám rábeszélni arra, hogy együtt keressetek fel egy orvost.
2012. szept. 4. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!