Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet kérni a bíróságon, hogy...

Lehet kérni a bíróságon, hogy a fix gyerektartást százalékosra változtassák?

Figyelt kérdés
Jelenleg fix összeget fizetek a lányom után, ami elég megterhelő, mivel messze lakom tőlük, és ezen felül én állom a láthatás és a kapcsolattartás költségeit, ami szintén húzós összegekbe kerül. Amikor munkanélküli voltam, akkor is ezt az összeget kellett kifizetnem, és ez a kapcsolattartás rovására megy, mert így (jó esetben) 2-3 havonta van lehetőségem meglátogatni a gyermekem. Nincsenek megélhetési gondjaik, mert most is az volt a legnagyobb gondja az anyjának, hogy vegyen-e egy TV-t is a 4 éves gyereknek karácsonyra. De amikor azt állította, hogy nincs pénzük, akkor küldtem többet, ill. magam megvettem ezt-azt a gyerektartáson felül. Nem tudom, annak idején miért fix összeget ítéltek meg, de jobb lenne, ha a fizetésem bizonyos százalékát kéne adnom, így maradna a gyakoribb kapcsolattartásra is pénzem. Már korábban írtam ki kérdést ez ügyben: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. dec. 28. 13:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Biztos lehet kérni, hogy a fix összeget változtassák százalékossá, de ott is van egy minimum, és az is 20 ezer Ft körüli (egyik alkalmazottam 4 órában keres nettó 35 körül, tőle 16650 körül vonnak - de ő másik gyerek után máshova is fizet, fixen).
2013. dec. 30. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!