Apám állandóan szekál. Mit tegyek?
13 éves vagyok,jegyemim 3asok. apámat àllandóan felcseszi anyu,az idegeit rajtam tölti ki. elmegyünk egymás mellett már nincs olyan hogy ne szólna be valamit. mindig keresi azt a pontot amivel a legkönnyebben felidegesithet.lassan már 3hónapja. tanulnom kellett,szintisztan megtanultam a verset,szépen megkérdeztem hogy elmehetek-e korizni.leszedte a fejem.hogy ne is álmodjak.aztán elmentem.odajött hogy holnap se sőt szilveszzerkor se aludhatok a barátnőmnél.megkérdeztem mi a baja. erre csak "KUSSOLJÀL MERT POFANVERLEK!"..elhalgattam.bementem a szobamba.de .. szunet van! nagyon kitud akasztani.multkor kikapcsolta a futest a szobamba 3napra.mert 8ra jottem haza..
nem bìrom.mit csináljak? nemfogok neki benyalni az fix.
Nagyon sajnállak, az én apukám is abban leli élvezetét, ha piszkálódhat. De ez a jelenség sokkal gyakoribb mint hinnéd.
El kell tűrnöd, nincs mit tenni, egy életre megbélyegez a családod. De ha képes vagy minden nap objektíven szemlélni az otthoni eseményeket, és hagyod hogy lepattanjon rólad, akkor még lehet belőled "egészséges" felnőtt. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!