Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném ki apámat a...

Hogyan tehetném ki apámat a házból?

Figyelt kérdés

Nem akarom részletezni a dolgokat, hogy miért. A ház anya nevén van és a másik fele a két tesómé. Apám 17 éve él ott velünk, szóval haszonélvezeti joga van. És önszántából nem iratkozik ki. Pénzünk alig van(apám miatt). Anya semmit nem tesz. Én 17 éves lány vagyok és el szeretnék indítani valamit az üggyel kapcsolatban, hogy minél hamarabb megszabaduljunk apától.

Tudnátok segíteni?

2012. dec. 27. 14:49
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Na kezdjük ott, hogy ne gondold azt, hogy egy elkényeztetett valaki vagyok, aki nem dolgozna meg semmiért. Én millió nyári munkát is kerestem 15 éves korom óta, de nem engednek el anyáék. Természetesen fősuli mellett, ha már nem fogok velük élni, keresni fogok munkát, hisz másképp még ennivalóra sem lenne pénzem. És egy szóval sem mondtam, hogy nekem nem felel meg a koli, örülök majd, ha bejutok..
2012. dec. 29. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!